Extra Mediabox Next

De nieuwste mediabox voor je 2e tv

Start ZiggoCart Module

Geniet op je extra tv van de Mediabox Next

Wil je op een extra televisie op dezelfde manier tv-kijken? Kies dan voor een Extra Mediabox Next. 

Extra Mediabox Next

Persoonlijker, slimmer én makkelijker

Met de Extra Mediabox Next vind je razendsnel wat je zoekt. Scroll met 1 zoekopdracht door je opnames, films en series of tv-programma's. Tv-kijken maak je een stuk persoonlijker met een eigen kijkprofiel. Geef met Voice Control snel en eenvoudig een opdracht met je stem. Of pauzeer die spannende aflevering op elk scherm wanneer het jou uitkomt. En beschikbare programma’s, films en series bekijk je in haarscherpe 4K-beeldkwaliteit. 

Hoe ziet de Extra Mediabox Next eruit?
Hetzelfde als de Mediabox Next, met dezelfde functies. We hebben hem ontworpen dat hij klein is, snel en makkelijker te bedienen dan ooit. Je switcht naadloos tussen al je schermen. Klinkt goed, toch?

Eén afstandsbediening
Bedien de Extra Mediabox Next en je extra tv met 1 afstandsbediening. Scheelt een hoop ruimte op de tafel.

Al je kijkplezier bij elkaar

Met de Extra Mediabox Next bekijk je alle tv-zenders uit je abonnement ook in je slaapkamer of zolder. Ook je abonnement op een extra zenderpakket is actief op de Extra Mediabox Next.

Replay TV
Val je middenin een programma dat je vanaf het begin wilt zien? Met Replay TV start je dat opnieuw en pauzeer je wanneer je wil.

De mooiste duels
Met Ziggo Sport beleef je de mooiste live duels uit het binnen- en buitenland gewoon vanuit je huiskamer. Met onder meer het hoogste Spaanse, Italiaanse en Engelse voetbal, de Formule 1, NBA basketbal, golf, rugby, tennis en atletiek. Je ziet het allemaal gratis bij Ziggo Sport op kanaal 14. En dat 24 uur per dag.

Onbeperkt films en series
Met Ziggo Movies & Series kijk je honderden films & series On Demand. Ben je een liefhebber van HBO-films en series? Combineer dan Ziggo met Vodafone en kies voor het gratis tv-pakket Movies & Series L. Of zorg ervoor dat je Movies & Series XL hebt, met HBO én meer dan 40 extra tv-zenders.

Direct toegang tot handige apps
Start met de Extra Mediabox Next apps als Netflix, Videoland en YouTube rechtstreeks met je afstandsbediening. Exclusieve films, documentaires en series kijk je binnen een handomdraai in 4K-beeldkwaliteit. En ook voor de kids is er genoeg vermaak. Als dat geen bingewatchen wordt.

360 kijken

Zowel de Extra Mediabox Next, de Mediabox Next en Ziggo GO zijn met elkaar verbonden. Pauzeer die spannende film of serie op de Mediabox Next en kijk verder op de Extra Mediabox Next. (met uitzondering van live tv). Plan en bekijk je opnames makkelijk op elk scherm. En met Ziggo GO stream je van je mobiel of tablet naar je tv.

Makkelijk installeren

De Extra Mediabox Next is makkelijk te installeren. Ook online vind je hulp. Om de Extra Mediabox Next te kunnen gebruiken, heb je wel een coaxkabel nodig en een wifi-verbinding.

 
 
 

Liever geen mediabox naast je tv? Kies dan voor de Extra CI+ module. Dat is een digitale ontvanger in de vorm van een kaartje die rechtstreeks in je extra tv gaat. Geen extra kabels meer nodig, behalve je coaxkabel en een wifiverbinding. Kijk dat is nog eens digitaal tv-kijken.

 
 

Pakket

Levering en activatie

Als je vandaag bestelt, regelen we dat je alles binnen drie tot vijf werkdagen kunt gebruiken. In die periode zorgen we voor de levering en activatie. Wil je dat je abonnement later in gaat? Dat kan. Je kiest de ingangsdatum tijdens bestellen.

Contractduur

Dit pakket is maandelijks opzegbaar.

Bedenktijd

Annuleren is natuurlijk mogelijk. Nadat je de bevestigingsmail hebt gekregen, heb je 14 dagen bedenktijd.

Specificaties

Dit zit er in je pakket:

 • Extra Mediabox Next
 • Adapter met stroomvoorziening
 • Afstandsbediening met Voice Control (inclusief batterijen)
 • Coaxkabel van 3 meter
 • HDMI-kabel van 2 meter
 • Ethernetkabel van 15 meter

Technische specificaties van de Extra Mediabox Next:

 • Afmetingen behuizing: 160x230x35mm
 • Broadcom 7252S: HEVC Support / 4K@60p - 10 bits / Transcoding
 • Cloud opslagruimte: 400 uur
 • 3 GB RAM @ 2133MHz
 • 512 MB NAND Flash
 • 8 DVB-C tuners
 • Dual-band wifi (2,4GHz, 5GHz) 802.11ac, 3x3
 • LED's en voorpaneel knoppen (geen 7-segment display)
 • Nagra NOCS3/NASC3 met ELK ondersteuning
 • Energieverbruik: Actief: 9,68W / Standby: 0,23W

Voorwaarden

In het kort:

 • Om de Extra Mediabox Next te kunnen bestellen heb je een pakket nodig met Internet, TV Complete of TV Max met daarin de Mediabox Next.
 • Je mag op één adres maximaal 5 digitale ontvangers (o.a. mediaboxen, Ci+ modulen) hebben.
 • Voor de Extra Mediabox Next heb je een coaxkabel nodig en een wifiverbinding.
 • De Extra Mediabox Next werkt niet in combinatie met de Extra Mediabox XL.

 

 

Vragen

Wat is de contractduur?

De Extra Mediabox Next krijg je in bruikleen en is maandelijks opzegbaar.

Werkt de (Extra) Mediabox Next met andere digitale ontvangers?

Ja, de (Extra) Mediabox Next werkt met andere digitale ontvangers zoals CI+ modules, behalve in combinatie met de (Extra) Mediabox XL.

Kan ik (nog) een extra ontvanger huren of vervangen?

Per adres kun je maximaal 5 digitale ontvangers activeren, rekening houdend met een maximum van 1 Mediabox Next (hoofdontvanger) en 2 exemplaren van de Extra Mediabox Next. 

Neem voor je bestelling contact op met onze klantenservice.

Kan ik programma's opnemen?

Met de Extra Mediabox Next kun je de meeste live-tv programma’s opnemen en pauzeren, of vanaf het begin starten als je het begin van je favoriete serie gemist hebt. De opnames van de Extra Mediabox Next kun je tot 12 maanden terugkijken. Op dit moment kun je met de Extra Mediabox Next geen uitzendingen opnemen van lokale zenders.

Wat kan ik in 4K kijken?

Momenteel zenden we nog niet alle programma’s in 4K uit. Gedurende het jaar komen er meer huurfilms, tv-zenders, films en series bij. Op de Mediabox Next bekijk je het meest actuele aanbod. En je kijkt ook 4K content via apps als YouTube of Nextflix. Let er daarbij op dat je specifieke acounts nodig hebt voor het bekijken van 4K content.

Op dit moment kijk je dit in 4K-beeldkwaliteit: On Demand huurfilms*, de apps YouTube en Netflix (aanbod is afhankelijk van je abonnement), Movies & Series L en XL* en de tv-zender: Love Nature (alleen voor Movies & Series XL-abonnees).

Om in 4K-beeldkwaliteit te kunnen kijken heb je een 4K tv nodig, de Mediabox Next, het juiste abonnement en de juiste HDMI kabel (deze wordt meegeleverd).

*Aanbod is op dit moment gelimiteerd beschikbaar.

 

Dit krijg je thuis

Wel zo fijn om te weten

 
 

Liever iemand spreken?

Bel met ons

Wil je hulp bij bestellen of meer weten over onze producten?

(normaal tarief)

Maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 - 22.00, zaterdag 9.00 - 20.00 en zondag 9.00 - 18.00.

 
 

Chat met ons

Wil je hulp bij bestellen of heb je een andere vraag?

Maandag t/m vrijdag geopend van 8.00 - 22.00, zaterdag 9.00 - 20.00 en zondag 9.00 - 18.00.

 
 
 
 
 

Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Lees alle kleine lettertjes.