Overslaan en ga naar inhoud

Ziggo GO op je tweede tv

Voor Apple TV, Google TV, Android TV en Amazon Fire TV

Kijk tv zonder extra mediabox en kabels

Wil je geen extra kabels door je kamer maar wél de fun en gemakken van Ziggo GO? Download de Ziggo GO app voor je Apple TV, Android TV of Amazon Fire TV en je kijkt thuis op een tweede scherm tv. Zonder extra mediabox van Ziggo.

Ziggo GO op je tweede tv werkt alleen met je internetverbinding van Ziggo

Voordelen Ziggo GO op je tweede tv

Daarom is Ziggo GO op je tv wat voor jou

 Makkelijk installeren

Makkelijk installeren

Krijg je het benauwd van lastige installatiepakketten? Niet nodig met Ziggo GO op je tweede tv. Download de app en kijk tv zonder extra mediabox of kabels.

 tv-kijken zoals je gewend bent met Ziggo GO

Tv-kijken zoals je gewend bent

De app heeft hetzelfde vertrouwde en eenvoudige menu als Ziggo GO. En heb je je favoriete programma gemist of alleen het begin? Met Ziggo terugkijken kijk je programma’s terug.

 gratis voor ziggo klanten

Ziggo GO alleen bij Ziggo

Heb je Ziggo GO in je pakket? Dan download je de Ziggo GO app op je tweede tv zonder extra kosten.

 ondemand films en series en extra zenders

Films & series op één plek

Heb je een films & series-pakket of extra zenders? Dan kijk je in de meeste gevallen je favoriete films, series en extra tv-zenders ook via Ziggo GO op je tweede tv.

Zo werkt het

In drie simpele stappen Ziggo GO op je tweede tv gebruiken

 mijn ziggo account
1. Mijn Ziggo account

Heb je nog geen Mijn Ziggo account? Maak dan eerst een account aan. Met je Mijn Ziggo account log je vervolgens in op je Ziggo GO app.

 ziggo go voot tweede tv
2. Mediaplayer of smart-tv

Om de Ziggo GO app voor je tweede tv te gebruiken heb je Apple TV, Android TV of Amazon Fire TV nodig. 

 Ziggo GO voor op je tweede tv downloaden
3. Download Ziggo GO

Download de Ziggo GO app (Bèta) in de Apple TV App Store, Google Play Store of Amazon Appstore en je kijkt tv via Ziggo GO.

Download de app

Ziggo GO voor op je tweede tv

Ben je met je mediaplayer of smart-tv verbonden met internet van Ziggo? Ga naar de app store op je apparaat of smart-tv en zoek op Ziggo GO (Bèta).

 Apple tv kijken

Apple TV

Je hebt een Apple TV 4 nodig of nieuwer, met minimaal tvOS versie 11 of hoger.

Android tv kijken

Android TV

Je hebt minimaal Android TV OS 5.0 of hoger nodig. De app werkt op losse mediaplayers en je kunt 'm ook installeren op je smart-tv met Android TV, zoals een aantal Sony en Philips tv's.

 Amazon TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV, Puck en TV Stick gebruiken het Android TV-besturingssysteem. Dus heb je Amazon Fire TV? Alle Fire TV apparaten worden ondersteund.

Wist je dat Ziggo GO ook beschikbaar is op je mobiel, tablet en computer?  Lees meer over Ziggo GO +

Extra tv-opties voor je tweede tv

Benieuwd naar andere mogelijkheden voor je tweede tv? Ook met Kabel TV en de CI+ Module kijk je overal in huis op een extra televisie.  

hulp bij installeren

Hulp bij installeren

Extra tips nodig bij het installeren van Ziggo GO op je tweede tv?

Veelgestelde vragen

Ziggo GO was al beschikbaar in de volgende stores:

  • Apple App Store: voor iPhone & iPad
  • Google Play Store: voor Android smartphones & tablets
  • Microsoft App Store: voor laptop, tablets en smartphones

Nu is Ziggo GO ook te vinden als app voor TV platformen: 

  • App Store: voor Apple TV 4, vanaf tvOS 11.0 en hoger
  • Google Play Store: voor apparaten met Android TV OS 5.0 of hoger. De app is te downloaden op mediaplayers zoals de NVIDIA Shield, maar ook op smart-tv's met Android TV als besturingssysteem, bijvoorbeeld een aantal Sony en Philips tv-toestellen. Kijk hiervoor in de specificaties van je tv-toestel. 
  • Amazon App Store voor Fire TV's:  Amazon Fire TV.

Let op: de Ziggo GO app voor Apple TV en Android TV app kan je alleen vinden in de Nederlandse app stores. Amazon heeft geen Nederlandse app store, en dus staat de app ook voor Nederland in de .com en .co.uk-stores. Vind je de app niet? Zorg er dan voor dat je store-ID aan het juiste land is gekoppeld.

De apps zijn te downloaden uit de Apple TV app store, Google Play store voor Android TV en de Amazon app store. Let daarbij op dat je device aan de minimale vereisten moeten voldoen. 

Het gebruik van de boxjes aan je tv-toestel en apps op smart-tv’s vallen niet onder de 'Content Portabiliteit wetgeving' van onlinediensten en is daarom geen open internetdienst. Wij moeten ons daarom houden aan de gemaakte afspraken met de contentpartijen. De Apple TV, Android TV, Amazon Fire TV app van Ziggo is een ‘in huis oplossing’ voor een tweede en derde tv in huis. Het is een vervanger van een extra tv-ontvanger en we bieden, zoals afgesproken met contentpartijen, alleen aan via ons eigen netwerk. Om deze Ziggo GO app te kunnen gebruiken heb je dus ook een internetverbinding van Ziggo nodig.

De app is gratis te downloaden voor Ziggo klanten, met uitzondering van klanten met een Ziggo Internet Only abonnement. Let op: Ziggo GO op je tweede tv werkt alleen met je internetverbinding van Ziggo.

Alle live en Replay TV-programma's worden in hd-kwaliteit online gezet met maximaal 720P - 50 frames per seconden (fps). De beeldkwaliteit kan echter verschillen per aanbieder. Movies & Series worden doorgegeven op 1080p (50fps).

  •  720p: beeldresolutie van 1280 x 720 pixels
  • 1080p: beeldresolutie van 1920 x 1080 pixels
  • De beeldkwaliteit van hd-programma's op een Mediabox XL is 1080i en op de Mediabox Next 1080p 

Bèta-apps zijn nieuwe, experimentele versies van apps die momenteel beschikbaar zijn in de App Stores. Wij willen de technische werking en stabiliteit van deze apps eerst goed doortesten voordat we deze officieel gaan aanbieden. Omdat er veel vraag naar deze apps is en we wel al diverse technische testen hebben gedaan met een klanttestpanel, willen wij deze wel al op de 'normale' manier in de app stores aanbieden. Op deze manier krijgen we nog betere inzichten over de stabiliteit en werking van de app.