Start ZiggoCart Module

Ziggo Movies & Series

Eindeloos kijken naar populaire films en series

Vele films en complete seizoenen van topseries in alle genres kijk je met Movies & Series, ons film- en seriepakket. Je kunt niet alleen genieten op je tv, maar ook op je tablet en smartphone. Eindeloos kijkplezier en iedere maand weer veel nieuw aanbod. Je kijkt wat je wilt, wanneer je maar wilt. Onbeperkt.

Movies & Series is standaard inbegrepen bij de TV-abonnementen Play Complete en Play Max

Overal en altijd genieten

Eindeloos kijkplezier met honderden films en series. En iedere maand weer vers aanbod. Movies & Series kijk je op de tv, maar ook thuis en onderweg op je smartphone, tablet en laptop. 

Gemakkelijk voor de kids

Movies & Series bevat een groot aanbod van de leukste films en series voor de kids. Zo heb je met Disney Movies on Demand altijd een wisselend aanbod van meer dan 70 Disney films. Maar je houdt ze ook uren zoet met bijvoorbeeld Paw Patrol, Dora en alle series van Studio 100. 

Geen extra kosten

Je kijkt het volledige aanbod van films en series zonder extra kosten. Je favoriete film drie keer per week kijken? Leef je uit, met Movies & Series hoef jij je nooit meer te vervelen. 

Series van ABC Studios

ABC Studios maakt al 50 jaar awardwinnende series. Met Movies & Series kijk je naar topseries van ABC Studios, zoals Grey’s Anatomy, Lost, Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. en nog veel meer. 

 
 
 

Kijktips

Top 5 kijktips:

Empire State

Een jonge immigrant probeert zich staande te houden in New York. Samen met zijn jeugdvriend Eddie Argitakos pleegt hij de grootste overval uit de Amerikaanse historie. Ze stelen meer dan 15 miljoen dollar uit een geldtransportwagen van het bedrijf waar hij werkt als bewaker. Een rechercheur zit hen echter op de hielen.

Silver Linings Playbook

Deze Amerikaanse romantische tragikomedie is gebaseerd op het gelijknamige boek. Silver Linings Playbook is een echt prijzenkanon. In totaal werd de film genomineerd voor 77 awards, Silver Linings Playbook ging ervandoor met 62 prijzen.  

Frozen Fever

Frozen Fever is een korte film uit 2015. De film gaat over het organiseren van Anna's verjaardag. Het feestje wordt georganiseerd door haar zus Elsa met behulp van Kristoff, Sven en Olaf.

Grey's Anatomy

Misschien is het wel een van de meest bekende ziekenhuisseries, Grey’s Anatomy. De naam is gebaseerd op het boek Gray’s Anatomy dat lang een standaard was voor de menselijke anatomie. De serie gaat over het werk- en privéleven van vijf stagiaires van de operatiekamer.  

Dallas Buyers Club

Deze Amerikaanse biografische dramafilm ontving vele prijzen, onder meer de acteerprestaties van Matthew McConaughey en Jared Leto zijn bekroond met een Oscar. De film gaat over een elektricien uit Dallas die aids heeft. Hij verliest zijn baan en huis. Dan ontdekt hij een illegale drug die hij gaat gebruiken en verkopen.  

Vragen

Hoe werkt Movies & Series?

Movies & Series vind je in het On Demand menu op je televisie. Ook op je laptop, tablet en smartphone kun je eenvoudig het hele aanbod bekijken via de Ziggo GO app.

Hoe kan ik zien wat het aanbod is van Movies & Series?

Het aanbod van Movies & Series kun je herkennen aan de blauwe ster. Daarnaast kun je in het On Demand menu op je televisie en in de app eenvoudig zoeken in de catalogus. Op deze pagina kun je iedere maand een selectie zien van de nieuwste films en series.

Zijn er echt geen extra kosten voor het kijken van films en series?

Nee, met Movies & Series kun je iedere film en serie uit het pakket bekijken zonder extra kosten. Zo vaak je maar wilt. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over een hoge rekening. Movies & Series is daarnaast standaard inbegrepen bij onze Play Complete en Play Max pakketten.

Ik krijg de melding dat ik niet over het juiste abonnement beschik. Wat betekent dit?

Het Movies & Series aanbod is voor alle klanten zichtbaar in het On Demand menu. Klanten die Movies & Series inbegrepen hebben in hun abonnement kunnen direct kijken. Heb je niet het juiste abonnement dan krijg je deze melding.

Wil je wel genieten van het aanbod van Movies & Series? Breid dan je abonnement uit met Movies & Series door te kiezen voor een nieuw Connect & Play pakket waar het inbegrepen zit. Of kies voor een los abonnement van 6,95 per maand. 

Kan ik Movies & Series ook ontvangen met een CI+ module?

Movies & Series is een interactieve dienst van Ziggo. Wil je van Movies & Series genieten op je televisie, dan kun je dit alleen met een Interactieve CI+ module. Daarnaast is Movies & Series wel altijd beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop en pc met Ziggo GO. 

 

Ziggo Movies & Series XL

Ook genieten van exclusieve HBO-series en extra tv-zenders? Kies dan voor Movies & Series XL. Dan geniet je ook nog eens van topseries zoals Game of Thrones, Westworld en vele andere.

 

Naast de exclusieve series van HBO krijg je ook nog eens toegang tot meer dan 50 extra zenders zoals E! Entertainment en Discovery World.