Tv-kijken wordt steeds leuker

Tv-kijken is niet meer hetzelfde als een aantal jaar geleden. In de jaren '70 waren er 2 tv-zenders. Nu kies je uit tientallen zenders, YouTube, Netflix en nog veel meer. Je kijkt waar en wanneer je wilt.

Daarom blijven we in ons tv-aanbod investeren. De flexibele manier van tv-kijken, zoals on demand en online, vraagt namelijk een voortdurende verbetering en afstemming van onze producten en diensten.

Zo zorgen we dat we je steeds het mooiste van tv brengen.

 

 

Vroeger met elkaar

In de jaren '70 waren er maar 2 tv-zenders. En zaten we met de hele familie bij elkaar gekluisterd voor de buis, kijkend naar hetzelfde programma.

 
 

Nu samen of alleen

Vandaag kijken we gemiddeld 3 uur en 45 minuten per dag video. Samen op de bank, maar steeds vaker op mobiel of tablet. Tussen 20:30 en 21:00 uur wordt het meest tv gekeken.

 
 

Is video ook tv-kijken?

Maar liefst 2,4 miljoen Nederlanders kijken elke dag een filmpje op YouTube. Dagelijks kijken we gemiddeld een kwartier naar video via Facebook. Dit wordt nu niet gezien als tv-kijken. Maar is dat eigenlijk niet hetzelfde?

 
 

Zoveel te kiezen

Er valt heel veel te zien en te kiezen. En er komt elke dag meer bij. Het aanbod van programma's, films, series en sportwedstrijden blijft toenemen.

 
 

En veiligheid blijft belangrijk

Het streamen van video’s wordt dus steeds populairder. Soms ook van onveilige sites. Daarom blijven we investeren in een veilige en snelle internetverbinding.

 
 

Toekomstmuziek

Tv’s waar je tegen kan praten. Oprolbare tv-schermen. Dat je écht in een film zit door augmented reality. Of dat je zelf kan kiezen hoe een film eindigt. Wij kijken uit naar de toekomst!

 
 

Heeft deze pagina je geholpen?