Online TV kijken

In de trein kijken naar het Journaal of in de tuin naar een wedstrijd op Ziggo Sport? Dat kan! Kijk online waar je maar wil naar je favoriete programma's. Op je tablet, smartphone of laptop. Je leest hier alles over online tv-kijken en de tv-apps voor Extra zenderpakketten.

Ziggo GO

Tv op je smartphone of tablet. Kijk waar en wanneer je wilt.

Kijk je liever tv op je pc of laptop? Dat kan op ziggogo.tv.

Apps op de Ziggo Mediabox XL

We gebruiken bijna dagelijks apps op onze smartphones en tablets en kunnen inmiddels niet meer zonder. Met de Ziggo Mediabox XL heb je nu ook de populairste apps op je tv. Kijk naar filmjes op YouTube, bepaal zelf welke muziekclips je bekijkt op Xite. Met een abonnement op Videoland of Netflix kijk je met je Mediabox je favoriete films en series.

Meer over apps op de Mediabox XL

Veelgestelde vragen

Ik kan niet inloggen. Wat moet ik doen?

  • Gebruik je wel de juiste Mijn Ziggo inloggegevens? Probeer met dezelfde gegevens in te loggen in Mijn Ziggo. Lukt dit ook niet? Vraag dan de inloggegevens opnieuw aan.
  • Als je vijf keer achter elkaar met de verkeerde gegevens inlogt, dan wordt de dienst geblokkeerd.
  • Er kan ook een algemene storing zijn bij het inloggen. Wacht een paar minuten en probeer het daarna opnieuw. Check of er een storing is.

Het beeld op de app is niet goed. Wat nu?

Het kan zijn dat je naar een uitzending kijkt die heel populair is. Hierdoor kan de beeldkwaliteit wat minder goed zijn. Een paar tips:

  • Kijk je nu met 3G of 4G? Switch dan naar wifi.
  • Gebruik je gezamenlijk of publiek wifi? Switch dan naar 3G of 4G. Door de drukte op het wifi-punt kan de kwaliteit minder zijn.
  • Kijk je via je eigen wifinetwerk? Zet dan andere schermen zoals YouTube en Facebook uit.
  • Kijk je met Apple? Probeer Safari (installeer Silverlight plug-in) in plaats van Chrome. Chrome heeft wel de voorkeur omdat het HTML5 ondersteunt, maar tijdens grote drukte kan het soms beter zijn om Silverlight te gebruiken.
  • Heb je Windows 10? Download dan Ziggo GO app speciaal voor Windows 10.

Werkt Ziggo GO ook in het buitenland?

Met Ziggo GO kun in alle landen die bij de EU horen tv-kijken als je verbonden bent met internet. Je kunt dan dezelfde tv-zenders kijken als dat je buitenshuis bent, Replay en Movies & Series (XL). Buiten de EU werkt dit niet. 
 
Je kunt in de volgende landen tv-kijken met Ziggo GO:
Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus, Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk, Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Madeira en de Azoren en de Canarische Eilanden. 
 
Uitleg voor enkele uitzonderingen:
Zwitserland valt niet onder de Europese Unie. En Sint Maarten (het NL gedeelte van het eiland) is sinds 2010 onafhankelijk. Hierdoor hoort het Nederlandse gedeelte van het eiland ook niet bij de Europese Unie. Hierdoor is het kijken met Ziggo GO voor die landen uitgesloten.
 
Moet ik nog ergens rekening mee houden wanneer ik kijk in de EU?
  • Kijk je via 3G of 4G? Dat kost veel MB’s uit je mobiele databundel. Je mobiele aanbieder kan extra kosten berekenen als je door je databundel heen bent. Probeer over te stappen op wifi of zet de stream kwaliteit eventueel op laag.
  • De kwaliteit van de verbinding van deze services kan per EU-lidstaat verschillen. Hierdoor kan de beeldkwaliteit minder goed zijn, dan je in Nederland gewend bent.
 

Wat doet Ziggo met mijn kijkgegevens?

Heb je toestemming gegeven om je kijkgegevens van Ziggo GO te delen? Dan mogen we je kijkgegevens gebruiken voor:

Kijkonderzoek SKO
Stichting KijkOnderzoek (SKO) publiceert de landelijke kijkcijfers. We delen je kijkgegevens, zodat SKO kan rapporteren over het online kijkgedrag in Nederland. Het gaat alleen om je kijkgegevens. We delen nooit je naam of adres.

Analyse programma-aanbod
Zit half Nederland aan de buis gekluisterd met Game of Thrones of Westworld? Dan is de kans groot dat we de lijst met series in dat genre uitbreiden. Kortom: we gebruiken de kijkgegevens om ons televisie-aanbod te verbeteren.

We houden ons natuurlijk aan ons privacy-beleid en behandelen je persoonlijke gegevens vertrouwelijk.

En wat als ik mijn toestemming wil intrekken?
Dat kan altijd. We gebruiken je kijkgegevens dan niet meer voor onze eigen analyses en delen ze niet meer met SKO. In de Ziggo GO app pas je je voorkeur aan in het menu onder Instellingen. Op Ziggogo.tv doe je dat onder ‘Kijkgegevens beheren’. 

 

Televisiekijken

Hoe kijk jij tv? Analoog, digitaal of interactief? Hoe je dat doet en wat je kunt kijken leggen we je graag uit. 

 

Alles over televisiekijken

 
 

Interactieve tv

Kijk wat je maar wil, wanneer je maar wil. Wat je nodig hebt en hoe je kan kijken leggen we je graag uit.  

Alles over Interactieve tv

 
 

Instellingen

Een favorietenlijst of zenders vergrendelen. Dat doe je heel makkelijk met onze stappenplannen. Je vind ze hier.

 

Stel je apparatuur in