Digitale televisie zonder digitale ontvanger

Als je eenmaal digitaal tv-kijkt, wil je eigenlijk niet meer anders. Maar de kans is groot dat je alleen in de woonkamer een kastje hebt om digitaal tv te kijken. Terwijl je ook in je kantoor en slaapkamer graag Digitale Kabel TV wilt kijken. 

We hebben goed nieuws voor je

Kreeg je vroeger alleen analoog beeld, en heel vroeger zelfs alleen in stemmig zwart-wit, nu kun je op elke tv in huis Digitale Kabel TV kijken. Als je wilt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je niet alleen in de kamer, maar via alle kabelaansluitingen 45 tv-zenders in digitale beeldkwaliteit ontvangt. En dat je onze digitale sportzender Ziggo Sport ook vanuit je bed kunt zien.

Zonder extra Ziggo CI+ Module, decoder, Mediabox of ander kastje. En dus zonder extra kosten. 

Stel nu je tv in

Het instellen van je televisie is helemaal niet moeilijk. We laten in een handig stappenplan zien hoe je dit precies doet.

Zo stel je je tv in

Nieuwsgierig welke zenders je ongecodeerd bekijkt? Bekijk het zenderoverzicht op het tabblad 'Zonder smartcard'. Programma gemist, filmpje bestellen of zenders bekijken uit een extra zenderpakket zoals Ziggo Sport Totaal? Dan heb je wél een digitale ontvanger nodig.

Veelgestelde vragen

Is mijn tv geschikt om digitaal tv te kijken?

Je wil natuurlijk televisiekijken in de hoogste kwaliteit, dus digitaal. Het enige wat je nodig hebt, is een geschikte tv met een ingebouwde ontvanger. Ook wel een DVB-C tuner genoemd. Dat klinkt ingewikkeld, maar veel platte toestellen hebben er een.

Controleer of je tv geschikt is. Je hebt hiervoor het typenummer van je tv nodig. Deze vind je meestal op de achterkant van de tv, de aanschafbon of de handleiding.

  • Dit veld is verplicht De postcode is incorrect
  • Dit veld is verplicht Het huisnummer is incorrect
  • Dit veld is verplicht
  •  

Deze huisnummer postcode combinatie kan niet worden gevonden

Dit adres valt niet binnen Ziggo gebied

Selecteer een merk

Mooi! Je toestel is geschikt voor Digitale TV van Ziggo

Jammer. Dit toestel is niet geschikt voor Digitale TV van Ziggo

Mijn tv is niet geschikt. Wat nu?

Is je toestel niet geschikt en wil je toch graag digitaal televisiekijken? Dan heb je een aantal mogelijkheden:

  • Heb je nog geen digitale ontvanger? Dan kan je ervoor kiezen om je abonnement uit te breiden. Je krijgt dan een Ziggo Mediabox in bruikleen.
  • Heb je al een abonnement op digitale televisie? Dan kan je misschien een extra Mediabox nemen. Bel ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Welke zenders kan ik precies kijken?

Je kan een selectie van de digitale zenders uit het Kabel TV pakket zonder kastje bekijken. Bekijk de zenders in het zenderoverzicht op het tabblad ‘Zonder smartcard’. 

Wat heb je nodig voor Digitale Kabel TV?

Dit heb je nodig om ook op je tweede, derde en vierde toestel digitale televisie te kijken zonder ontvanger:

  • Een tv-abonnement van Ziggo.
  • Een televisie met ingebouwde DVB-C tuner.
  • Een coaxkabel van goede kwaliteit. Je herkent ze aan het logo van Kabel Keur.

Kan ik ook zonder kastje films en series bestellen, Ziggo On Demand gebruiken of mijn extra zenderpakket bekijken?

Als je  Ziggo Replay, Uitzending gemist, Ziggo On Demand of een extra zenderpakket, zoals Ziggo Sport Totaal of Fox Sports wil bekijken, dan heb je daar wel een CI+ Module of mediabox voor nodig. Met digitale televisie zonder kastje heb je een selectie van de digitale zenders uit het Kabel TV pakket.

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo