Digitale televisie zonder digitale ontvanger

Als je eenmaal digitaal tv-kijkt, wil je eigenlijk niet meer anders. Maar de kans is groot dat je alleen in de woonkamer een kastje hebt om digitaal tv te kijken. Terwijl je ook in je kantoor en slaapkamer graag Digitale Kabel TV wilt kijken. 

We hebben goed nieuws voor je

Kreeg je vroeger alleen analoog beeld, en heel vroeger zelfs alleen in stemmig zwart-wit, nu kun je op elke tv in huis Digitale Kabel TV kijken. Als je wilt. Dat betekent bijvoorbeeld dat je niet alleen in de kamer, maar via alle kabelaansluitingen 45 tv-zenders in digitale beeldkwaliteit ontvangt. En dat je onze digitale sportzender Ziggo Sport ook vanuit je bed kunt zien.

Zonder extra CI+ module, decoder, mediabox of ander kastje. En dus zonder extra kosten. 

Stel nu je tv in

Het instellen van je televisie is helemaal niet moeilijk. We laten in een handig stappenplan zien hoe je dit precies doet.

Zo stel je je tv in

Nieuwsgierig naar welke zenders je ongecodeerd bekijkt? Bekijk het zenderoverzicht op het tabblad 'Zonder smartcard'. Programma gemist, filmpje bestellen of zenders bekijken uit een extra zenderpakket zoals Ziggo Sport Totaal? Dan heb je wél een digitale ontvanger nodig.

Veelgestelde vragen

Is mijn tv geschikt om digitaal tv te kijken?

Je wil natuurlijk televisiekijken in de hoogste kwaliteit, dus digitaal. Het enige wat je nodig hebt, is een geschikte tv met een ingebouwde ontvanger. Ook wel een DVB-C tuner genoemd. Dat klinkt ingewikkeld, maar veel platte toestellen hebben er een.

Controleer of je tv geschikt is. Je hebt hiervoor het typenummer van je tv nodig. Deze vind je meestal op de achterkant van de tv, de aanschafbon of de handleiding.

Controleer of je tv geschikt is voor Digitale TV

OK

Selecteer een merk

Je kunt helaas geen tv-diensten van Ziggo op jouw adres afnemen. Deze diensten zijn nodig om gebruik te kunnen maken van Kabel TV.

Er is iets mis gegaan

Zoek op typenummer

Geschikt voor Digitale TV van Ziggo

Kijk in de onderstaande tabel of je toestel ook geschikt is voor digitale tv zonder kastje. Staat er ook een vinkje bij Interactieve TV? Dan is je tv ook geschikt voor Interactieve TV met een interactieve CI+ module.

Typenummer Software versie Jaar Digitale TV Interactieve TV

Helaas, wij hebben je tv-toestel niet gevonden.

Je tv is niet gecertificeerd door Ziggo. We kunnen daarom niet garanderen dat je zonder kastje digitaal tv kunt kijken.

Mijn tv is niet geschikt. Wat nu?

Is je toestel niet geschikt en wil je toch graag digitaal televisiekijken? Dan heb je een aantal mogelijkheden:

  • Heb je nog geen digitale ontvanger? Dan kan je ervoor kiezen om je abonnement uit te breiden. Je krijgt dan een mediabox in bruikleen.
  • Heb je al een abonnement op digitale televisie? Dan kan je misschien een extra mediabox nemen. Bel ons, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Welke zenders kan ik precies kijken?

Je kan een selectie van de digitale zenders uit het Kabel TV pakket zonder kastje bekijken. Bekijk de zenders in het zenderoverzicht op het tabblad ‘Zonder smartcard’. Natuurlijk kan je ook vanaf 12 november naar Ziggo sport kijken zonder een kastje te gebruiken. 

Wat heb je nodig voor Digitale Kabel TV?

Dit heb je nodig om ook op je tweede, derde en vierde toestel digitale televisie te kijken zonder ontvanger:

  • Een tv-abonnement van Ziggo.
  • Een televisie met ingebouwde DVB-C tuner.
  • Een coaxkabel van goede kwaliteit. Je herkent ze aan het logo van Kabel Keur.

Kan ik ook zonder kastje films en series bestellen, On Demand gebruiken of mijn extra zenderpakket bekijken?

Als je Replay TV, Uitzending gemist, On Demand of een extra zenderpakket, zoals Ziggo Sport Totaal of Fox Sports wil bekijken, dan heb je daar wel een CI+ module of mediabox voor nodig. Met digitale televisie zonder kastje heb je een selectie van de digitale zenders uit het Kabel TV pakket.

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo