Ziggo Mediabox Next

Next level TV-ervaring

Met de Mediabox Next draait tv kijken om jou. Want zappen doe je razendsnel langs je favoriete zenders. Zoekopdrachten spreek je gewoon in met de spraakbediening. En samen met de Ziggo GO-app kijk je tv waar en wanneer jij wilt. Al klaar om te bingen? Snappen we. Maar check eerst nog even deze tips en trics. Dan kijk je echt Next-level.

De afstandsbediening

De afstandsbediening is lekker overzichtelijk en handig. Je kunt er ook tegen praten. Spreek in wat je wil en hij voert het uit. Krijg je toch een woordenwisseling met hem? Check dan een van de stappenplannen hieronder.

Ziggo On Demand

Zet de popcorn maar klaar. Want met de Mediabox Next heb je keuze uit een enorm aanbod aan films en series. Drama, komedie, natuur, oorlog: zoek eenvoudig waar jij zin in hebt. Nu geen tijd? Sla een film op in je favorieten en bekijk 'm later.

Ziggo GO

Je Mediabox Next en Ziggo GO zijn met elkaar verbonden. Opnames op elk scherm te bekijken, maar ook in te plannen of te stoppen. Ook kun je terwijl op je mediabox het journaal kijkt, op je app een leuke film uitkiezen. En die "push" je met een klik naar je tv. Weg journaal, hallo film! Begin je moe te worden? Dan haal je de film met een klik terug naar je app. En kijk je in bed gewoon verder op je smartphone.

TV Apps op je mediabox

Op de Mediabox Next kun je apps gebruiken: Netflix, Videoland, YouTube en vele andere. Gewoon op je tv, dus geen gedoe meer achter je laptopscherm. Maar lekker zappend vanaf je bank op je grote scherm. Met de spraakbediening open je razendsnel de app die je wilt.

Radio via je mediabox

"Video killed the radio star..." NOT! Want op je mediabox luister je al je favoriete radiozenders. Via de radio app klik je soepel langs alle zenders. Of je gebruikt de spraakbesturing.