Overslaan en ga naar inhoud

Dat werkt lekker door

Als jij lekker werkt, wil je dat je internet meewerkt. En daar zorgen wij voor. Want alleen met Zakelijk Internet Xtra heb je Wifi Back-up, SmartWifi, Business Crew, en nog veel meer.

test

Internet dat jou niet stopt

Met Zakelijk Internet van Ziggo ben je verzekerd van supersnel internet én perfecte wifi. Op ons krachtige netwerk ben je klaar voor de toekomst en bereik je nu al tot wel 1.200 Mbit/s internet (downloadsnelheid). Of je nu alleen je mail checkt of met grote bestanden werkt, je wifi is altijd snel en stabiel. 

Snel en stabiel internet

Onderneem op volle kracht via ons toekomstbestendige glasvezelkabelnetwerk met snelheden tot 1.2 Gbit/s.  

SmartWifi

Met SmartWifi heb je altijd en overal in huis of op de zaak perfecte wifi. Voor extra bereik kies je voor een SmartWifi pod (gratis in bruikleen).

Wifi-backup

Wifi Back-up

Verbinding verbroken? Met Wifi Back-up, een simkaart met datategoed voor in je laptop of tablet, ben je altijd zo weer online.  

test

Beste zakelijke service

Heb je een vraag over je wifi, of wil je iets wijzigen? Leg je vraag bij één expert neer en die regelt het voor je. Achter ons aan bellen hoeft niet, wij houden je op de hoogte.  

Installatieservice

Ieder zijn vakgebied - net als jij op jouw gebied. We laten een professional alles volledig installeren zodat je daarna direct kan ‘vliegen’.

4-uur Modem Swap

Binnen 4 uur krijg je een nieuw modem, als het nodig is. Zo kun je toch doorwerken.

Business Crew

Stel je vraag aan onze Business Crew. Zij werken volgens het "Ask Only Once” principe zodat jij met 1 contact verzekerd bent van een oplossing. 

test

Meer extra’s om vol door te gaan

Jij laat je niet tegenhouden, want je bent veilig voor een virus of hacker met Safe Online. En als je modem ermee stopt, krijg je binnen 4 uur een nieuw modem. Tijd voor nieuwe markten of persoonlijke groei? Met Unlimited krijg je exclusief toegang tot ruim 250 online trainingen en cursussen.

Alles wat je nodig hebt: Ziggo Zakelijk Xtra | Ziggo Zakelijk

Safe Online

Je krijgt de beste beveiligingssoftware F-Secure helemaal gratis. 

Unlimited Learning

Groei verder: je bedrijf en jezelf. Toegang tot trainingen, webinars en podcasts.

Priority

Voorrang op tickets, toegang tot de mooiste ervaringen. Exclusief voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Met de Overstapservice blijf je gewoon bereikbaar en ben je geen minuut offline. Check eerst wat je huidige contract- en opzegtermijn is en geef vervolgens bij je online bestelling aan dat je gebruik wilt maken van de Overstapservice. Wij regelen verder alles met je huidige provider en zorgen ervoor dat je geen seconde offline bent.

Liever zelf de touwtjes in handen houden? Je kan natuurlijk ook zelf je abonnement bij de oude provider opzeggen

Je huidige Ziggo pakket omzetten naar een Ziggo Zakelijk Internet Xtra pakket is makkelijk en snel geregeld. Volg onderstaande stappen en dan maken wij het gelijk voor je in orde.

  1. Stel je pakket samen
    Kies het pakket dat past bij je onderneming. Aanvullende opties nemen we over van je huidige pakket.
  2. Vul je bedrijfsgegevens in
    Het KvK-nummer van je bedrijf hebben we nodig om je pakket om te zetten.
  3. Wij zetten je abonnement om
    Alles ingevuld en verstuurd? Dan ontvang je binnen 1 werkdag een bevestiging per e-mail.

Als onderdeel van de omzetting doen we kosteloos een checkup van de apparatuur die je van Ziggo gebruikt. Is je huidige modem of mediabox niet meer geschikt voor je nieuwe Ziggo Zakelijk abonnement? Dan krijg je een nieuwe. Uiteraard inclusief de garantie dat wij het kosteloos voor je installeren wanneer je er niet helemaal uit komt.