Start ZiggoCart Module

Wifibooster via stopcontact

En zo overal in huis betere wifi

Heb je geen internetkabel én kun je er geen trekken? Kies dan voor een powerline-adapter, een Wifibooster via het stopcontact. De naam zeg het al, dit apparaatje geeft je wifi met recht een boost. Hiermee maak je via het stopcontact een veilige internetverbinding tussen je modem en een powerline-adapter die wifi uitzendt.

Standaard Mediabox

Makkelijk te installeren

Eigenlijk werkt een Wifibooster via het stopcontact hetzelfde als via een internetkabel. Alleen gebruikt deze Wifibooster het stroomnetwerk om het wifi-signaal door je huis te verspreiden. Extra internet via je stopcontact dus. Je hebt dus alleen een stopcontact bij je modem nodig en op de plek waar je het tweede wifi-punt wilt neerzetten. Helaas kan het zo zijn dat het signaal niet goed aankomt bij het tweede wifi-punt, waardoor de snelheid daalt. Dat heeft vaak te maken met de kwaliteit van het stroomnetwerk. Gelukkig haal je eigenlijk altijd voldoende snelheid om zonder problemen video's te streamen.

Lukt het niet om een kabel te trekken voor een wifi-punt? Dan is een Wifibooster via het stopcontact het beste alternatief. Meer weten? Hier vind je meer informatie over Ziggo Wifibooster via het stopcontact.

 

Geen gedoe met kabels

Je hoeft geen kabels door je huis te trekken. Gebruik eenvoudig je eigen stroomnetwerk en geniet van supersnel internet en andere mediatoepassingen, zoals het streamen van video.

Goede wifi thuis waar je wifi nodig hebt

We hebben de Ziggo Wifiboosters speciaal gekozen. Een Wifibooster via een stopcontact bestaat uit twee adapters: één adapter voor bij het modem en één wifi-adapter voor waar je wifi wilt.

Tegen inkoopprijs en 30 dagen vrijblijvend testen

Ben je niet helemaal tevreden? Stuur de set binnen 30 dagen terug. Bel ons even, dan krijg je een retourdoos. Hiermee stuur je hem kosteloos terug.

 
 
 

Het Wifi-bereik kan verder worden vergroot met de Uitbreidingsset Wifibooster via het stopcontact.

Liever je internet versterken via een bedraad netwerk? Kies dan voor een Extra Internetpunt via stopcontact.

Voorwaarden

 • Maximaal 1 pakket per klant.
 • Alleen voor Ziggo klanten.

Specificaties

 • Wifi via 2,4 GHz- en 5 GHz-frequentie.
 • Wifi-standaard 802.11g/n/ac.
 • Maakt gebruik van de nieuwste technologie (G.hn2) waardoor de verbinding tussen de 2 powerline-adapters sneller en robuuster is dan oudere modellen.
 • Geïntegreerd stopcontact op beide powerline-adapters.
 • Met 1 aansluitpunt om extra apparatuur via een internetkabel aan te sluiten.
 • 2x2 voor 2,4 GHz (2 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding).
 • 3x3 voor 5 GHz (3 wifi-stromen, voor een robuuste verbinding).
 • Werkt direct na aansluiting.
 • Geschikt in combinatie met alle Ziggo modems/routers.

Inhoud pakket

 • 1 powerline-adapter (voor bij het modem)
 • 1 wifi powerline-adapter (voor waar je wifi wilt)
 • 2 internetkabels (1,2 meter)

Installatie

Eigenlijk werkt een Wifibooster via het stopcontact hetzelfde als via een internetkabel. Alleen gebruikt deze Wifibooster het stroomnetwerk om het wifi-signaal door je huis te verspreiden. Je hebt dus alleen een stopcontact nodig bij je modem en op de plek waar je het tweede wifi-punt wilt neerzetten. Helaas kan het zo zijn dat het signaal niet goed aankomt bij het tweede wifi-punt waardoor de snelheid daalt. Dit heeft vaak te maken met de kwaliteit van het stroomnetwerk. Gelukkig haal je eigenlijk altijd voldoende snelheid om zonder problemen video's te streamen.