Overal in huis wifi

Zomers kijk je buiten in het zonnetje het liefst de laatste aflevering van je favoriete serie terug. En 's winters onder een warme deken. Daarvoor heb je supersterk internet nodig dat tot in de slaapkamer of zelfs buiten komt. Tegen onze Ziggo Wifibooster is geen muur bestand en kijk je ongestoord online.

Wifi zonder haperingen

Overal in huis wil je een stabiel en snel wifi-netwerk hebben. Maar betonnen muren, isolatiemateriaal en meerdere elektronische apparaten kunnen invloed hebben op het wifi-signaal. Daardoor werkt je wifi boven in de slaapkamer of op zolder vaak minder goed. 

Wifi in het hele huis
Wifi verstoringen

Wist je dat deze apparaten je wifi-signaal verstoren?

  • draadloos telefoontoestel
  • babyfoon
  • videobewakingssysteem
  • weerstations
  • draadloze lichtschakelaars

Beter een goede buur dan slechte wifi

Je wifi-signaal kan ook verstoord worden door verschillende netwerken die er bij je in de buurt zijn. In een appartementencomplex zijn vaak veel wifi-signalen. Als iedereen op hetzelfde wifi-kanaal of dezelfde frequentieband zit, gaat dat ten koste van de snelheid.

Ook geldt dat hoe verder je van het modem af zit, hoe minder sterk het wifi-signaal is. Een Wifibooster is een goede oplossing.

Wifi en de buren
Wifibooster

Goede en makkelijke oplossing: Wifibooster

Een Wifibooster maakt gebruik van het elektriciteitsnetwerk om het signaal te verspreiden. Het is dus een nieuw punt dat een sterk wifi-signaal zendt. Je hebt een stopcontact nodig bij je modem en één op de plek waar je het tweede wifi-punt plaatst. Je verliest geen stopcontact, want de adapter heeft er een in zich. Handig toch?