SmartWifi met slimme wifi-versterkers

Altijd en overal in huis perfecte wifi. Ook dit gewoon bij Ziggo

SmartWifi met slimme wifi-versterkers

Altijd en overal in huis perfecte wifi.

Ook dit gewoon bij Ziggo

Wat is SmartWifi?

Je wifi wordt slimmer dan ooit met SmartWifi van Ziggo. Met het SmartWifi modem, SmartWifi pods en de app, haal je nu nog meer uit je wifi. SmartWifi doet namelijk al het regelwerk en zorgt voor perfecte wifi in huis. Ook dit gewoon bij Ziggo.

SmartWifi modem

SmartWifi modem

Als nieuwe klant van Ziggo ontvang je een SmartWifi modem, deze zorgt voor:

Beste frequentie

De beste frequentie

Het modem schakelt automatisch naar de beste frequentie voor het beste wifi-signaal.

Verdelen naar gebruik

Verdeling naar gebruik

Het modem verdeelt de wifi slim onder de apparaten. Elk apparaat in huis krijgt de snelheid die het nodig heeft.

Verdelen naar gebruik

Het snelste wifi-punt

Het modem kiest automatisch het beste wifi-punt voor de beste verbinding.

SmartWifi pods

SmartWifi pods zijn slimme wifi-versterkers die zorgen dat je overal en altijd in huis perfecte wifi hebt. SmartWifi pods werken slim met je SmartWifi modem in een mesh-wifi-systeem. Heb je SmartWifi pods nodig? Dat check je met de Wifi Thuisscan in de SmartWifi app. Je kan een SmartWifi pod huren voor 1,25 p.m. of kopen voor 59,-. De SmartWifi pods voeg je eenvoudig toe bij het samenstellen van je pakket.

smartWifi pods

Voor iedereen die op elke plek thuis wil kunnen werken.

SmartWifi pods

Voor alle gamers die de hoogste snelheid nodig hebben.

SmartWifi app

Download de app en doe de Thuisscan om je wifi te optimaliseren. Zo ontdek je meteen waar je de SmartWifi pods nodig hebt. 


1. Download
de app


2. Optimaliseer
je wifi


3. Beheer instellingen

Nu hele hoge korting

Stap over op Internet & TV

Ontvang 12 maanden 50% korting op een Internet & TV pakket of Alles-in-1 pakket van Ziggo. Of ontvang 6 maanden korting op een Internet Only pakket.

Veelgestelde vragen

SmartWifi is slimme wifi die automatisch met je mee schakelt. Daardoor ben je automatisch verbonden met de juiste frequentie en wordt de wifi in huis verdeeld naar gebruik. Door het plaatsen van extra SmartWifi pods verdeel je SmartWifi over je hele huis. De SmartWifi pods (en het SmartWifi modem) vormen onderling één wifi-netwerk. Dat wordt ook wel mesh-wifi genoemd.

Wanneer je overstapt naar Ziggo ontvang je 2 SmartWifi pods gratis zolang je klant bent. Of kies voor een andere aanbieding

Jazeker. Exclusief voor bestaande Ziggo klanten biedt Ziggo de 2 SmartWifi pods aan voor 99 euro. Je kan er ook voor kiezen om de SmartWifi pods te lenen voor maar 2,50 per maand. Je kan ook kiezen om er meer of minder aan te schaffen of lenen.

Extra pods kun je altijd via onze site aanschaffen.

Het installeren van SmartWifi pods is erg eenvoudig. Als je de installatie toch liever overlaat aan onze monteurs, dan komen we graag naar je toe. Je betaalt dan het lage extra-servicetarief.