Stap nu over op SmartWifi

Gratis 2 SmartWifi pods

+ 4 maanden korting

Wat is SmartWifi?

Je wifi wordt slimmer dan ooit met SmartWifi van Ziggo. Met het SmartWifi modem, SmartWifi pods en de app, haal je nu nog meer uit je wifi. SmartWifi doet namelijk al het regelwerk en zorgt voor perfecte wifi in huis.

SmartWifi modem

SmartWifi modem

Als nieuwe klant van Ziggo ontvang je een SmartWifi modem, deze zorgt voor:

Beste frequentie

De beste frequentie

Het modem schakelt automatisch naar de beste frequentie voor het beste wifi-signaal.

Verdelen naar gebruik

Verdeling naar gebruik

Het modem verdeelt de wifi slim onder de apparaten. Elk apparaat in huis krijgt de snelheid die het nodig heeft.

Verdelen naar gebruik

Het snelste wifi-punt

Het modem kiest automatisch het beste wifi-punt voor de beste verbinding.

SmartWifi pods

Wanneer je overstapt naar Ziggo ontvang je ook 2 SmartWifi pods gratis zolang je klant bent. Dit zorgt ervoor dat je overal en altijd in huis perfecte wifi hebt. Heb je er misschien meer nodig? Je kan op een later moment altijd extra SmartWifi pods bijbestellen of lenen.

smartWifi pods

Voor iedereen die op elke plek thuis wil kunnen werken.

SmartWifi pods

Voor alle gamers die de hoogste snelheid nodig hebben.

SmartWifi app

De SmartWifi modem en SmartWifi pods zijn eenvoudig te installeren met de SmartWifi app. Download de app en doe de Thuisscan om je wifi te optimaliseren. Zo ontdek je meteen waar je de SmartWifi pods nodig hebt. De app helpt je ook met het installeren van de pods.


1. Download
de app


2. Installeer
de pods


3. Optimaliseer
je wifi

SmartWifi pods aanbieding

Kies je eigen voordeel

Ontvang korting + een extra cadeau

Stap nu over en ontvang als welkomstcadeau 4 maanden korting op je pakket én een extra cadeau: 2 maanden extra korting, 2 SmartWifi pods of 12 maanden gratis een tv-pakket.

Veelgestelde vragen

SmartWifi is slimme wifi die automatisch met je mee schakelt. Daardoor ben je automatisch verbonden met de juiste frequentie en wordt de wifi in huis verdeeld naar gebruik. Door het plaatsen van extra SmartWifi pods verdeel je SmartWifi over je hele huis. De SmartWifi pods (en het SmartWifi modem) vormen onderling één wifi-netwerk. Dat wordt ook wel mesh-wifi genoemd.

Een nieuwe klant kan kiezen voor een eenmalig welkomstcadeau: 4 maanden korting + 2 maanden extra korting of 2 SmartWifi pods gratis of 12 maanden gratis ESPN Compleet, Movies & Series XL of Ziggo Sport Totaal. 

Jazeker. Exclusief voor bestaande Ziggo klanten biedt Ziggo de 2 SmartWifi pods aan voor 99 euro. Je kan er ook voor kiezen om de SmartWifi pods te lenen voor maar 2,50 per maand. Je kan ook kiezen om er meer of minder aan te schaffen of lenen.

Extra pods kun je altijd via onze site aanschaffen.

Het installeren van SmartWifi pods is erg eenvoudig. Als je de installatie toch liever overlaat aan onze monteurs, dan komen we graag naar je toe. Je betaalt dan het lage extra-servicetarief.