Internet van Ziggo

Snel en stabiel. Veilig en betrouwbaar.

Overal in huis internet is de gewoonste zaak van de wereld. Of je nu online een recept zoekt in de keuken of je mail checkt in de woonkamer, houdt van films downloaden of gamen: die verbinding moet ijzersterk zijn. En dat is ‘ie. Echt lekker snel en stabiel.

Snel internet abonnement

Snelheid

Met onze hoge internetsnelheden tot 300 Mbit/s heb je altijd meer dan voldoende snelheid. Liever minder snel? Dan ga je gewoon voor 40 Mbit/s of 150 Mbit/s. Gebruik bovendien Ziggo WifiSpots, onze internetbeveiliging en een wifi-modem in bruikleen – allemaal gratis. En toegankelijk bij elk internet abonnement

Onze pakketten

Kies het internetabonnement dat bij je past

Alles-in-1

  • Razendsnel en betrouwbaar tot 300 Mbit/s internet
  • Horizon TV in HD-kwaliteit en online tv-kijken
  • Voordelig bellen naar vast en mobiel
 
 

TV + Internet

  • Razendsnel en betrouwbaar tot 300 Mbit/s internet
  • Horizon TV in HD-kwaliteit en online tv-kijken
 
 

Alleen internet

  • Razendsnel en betrouwbaar tot 300 Mbit/s internet
  • Online tv-kijken
 
 

Beste Internetprovider

Internet is vandaag de dag niet meer weg te denken. En met de technieken van tegenwoordig, vragen we bovendien steeds meer van onze internetverbinding. We verwachten goed internet thuis én internet onderweg. Om hier de beste in te blijven, verbeteren we continu onze prestaties. We werken dag in dag uit aan ons netwerk en verhogen dan ook regelmatig de snelheden van je internet. Zodat jij altijd van snel internet geniet.

Prijzen pakken

Beste internet provider

Betrouwbaarheid is de basis voor ons internet. En die wordt herkend en gewaardeerd. Bijvoorbeeld door prijzen die gebruikers en experts ons geven. Zo zijn we bijvoorbeeld voor de zevende keer op rij door de bezoekers van Tweakers.net gekozen tot Beste Internetprovider en waren we de winnaar van de WUA! Beste Webperformance Telecompakket in 2017.  

Houd internetcriminelen buiten de digitale deur

Vaak bewaar je belangrijke en persoonlijke informatie op je computer. Een goede beveiliging tegen virussen en spyware is dus geen overbodige luxe. Daarom krijg je bij ons gratis Internetbeveiliging Basis voor één pc of laptop.

Wil je je beschermen tegen nog veel meer gevaren, dan kies je voor Internetbeveiliging Uitgebreid.

Nog meer redenen om voor Ziggo te kiezen

Internet thuis

Klaar voor de toekomst

We doen tegenwoordig alles online. En dan is het belangrijk dat je internet snel en stabiel is. En internet bij ons is zo snel als je nodig hebt. Je krijgt bij ons al downloadsnelheden tot 300 Mbit/s.

Vergelijk en bestel internet

Internetaansluiting

Gratis wifi-modem

Je krijgt van ons een gratis wifi-modem in bruikleen. Dat is een router en een modem in één. Hiermee kun je met een internetkabel of met wifi internetten. Op je smartphone, tablet, pc of laptop. Lekker makkelijk en snel internet.

Snel internet

WifiSpots: buitenshuis internetten

Het liefst ben je geen moment offline. Thuis en buiten. Daarom bieden we WifiSpots: automatisch online in twee miljoen huizen, cafés, restaurants en andere gebouwen in Nederland.

Meer over WifiSpots

Tips, aanbiedingen en updates ontvangen?

Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor de Ziggo Short Updates. En ontdek wat we je naast snel internet nog meer te bieden hebben.

 
 
Hulp nodig met bestellen?
Bel me nu
Bel me nu

Bel me nu

Hulp bij je bestelling nodig?
Vul hieronder je telefoonnummer in en we bellen je direct gratis terug.