Overslaan en ga naar inhoud

MotoGP

Als racefan zit je goed bij Ziggo

Ronkende motoren, ultieme actie en ongekende snelheid. Ga vol gas en volg het spektakel van de MotoGP live bij Ziggo. 

MotoGP 2024

2024 belooft een uitdagend seizoen te worden. Wat kan Marc Márquez op zijn eerste Ducati? En wat kunnen we verwachten van Moto2 kampioen Pedro Acosta? Houdt hij zich staande in de koningsklasse?

Ook in de Moto2 en Moto3 volg je de prestaties van aanstormende Nederlandse talenten Zonta van den Goorbergh, Bo Bendsneyder en Collin Veijer. 

MotoGP kalender

De MotoGP kalender weer bomvol spektakel. De TT Assen 2024 zie je uiteraard ook live bij Ziggo Sport. Mis geen moment en bekijk het volledige programma op Ziggo Sport.

MotoGP live kijken

Alle races, kwalificaties en trainingen van de MotoGP volg je live bij Ziggo Sport. Ook onderweg mis je geen moment en kijk je op al je favoriete apparaten via Ziggo GO. 

MotoGP logo

Beleef het beste entertainment voor jou

Standaard in je abonnement

Veelgestelde vragen

Als Ziggo klant kijk je gratis naar alle races van de MotoGP, Moto2 en Moto3 races op kanaal 14. Ook op vakantie niks missen van de MotoGP? Met Ziggo GO kijk je waar en wanneer je wil op al je favoriete apparaten.

Nee, Ziggo Sport kanaal 14 is helemaal gratis voor Ziggo klanten. Alle races van de Moto2, Moto3 en MotoGP worden op kanaal 14 uitgezonden.

Afhankelijk van de programmering worden de trainingen, kwalificaties en sprint races op kanaal 14 of op Ziggo Sport Racing uitgezonden. Dit kanaal krijg je bij het extra pakket Ziggo Sport Totaal. Heb je ook Vodafone? Dan kan je dit pakket als gratis extra zenderpakket kiezen. 

Bekijk het volledige uitzendschema van de MotoGP op de website van Ziggo Sport.

Ziggo Sport is dé sportzender van Nederland. Naast de MotoGP geniet je als racefan onder andere van NASCAR & IndyCar, Formula 2 | Formula 3 | Porsche Super Cup, samenvattingen van Formule 1 van Viaplay en Formula E. 

Maar daar stopt het niet! Ook voor internationaal voetbal (o.a. La Liga, Ligue 1, Serie A en Champions League) zit je goed bij Ziggo. Daarnaast is er een groot aanbod van , tennis, golf, nationale teams van hockey, basketbal, handbal, volleybal, Six Nations rugby, Diamond League atletiek en nog veel meer moois om van te genieten. 

Lees meer over Ziggo Sport.