Overslaan en ga naar inhoud
The Upshaws seizoen 5

The Upshaws seizoen 5

Het vijfde seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws, want een van de grappigste families op Netflix komt terug! Sinds 18 april kun je namelijk genieten van het vijfde seizoen van The Upshaws. Benieuwd wat je kunt verwachten van dit nieuwe seizoen? Wij hebben alles wat we er tot nu toe weten hieronder voor je op een rijtje gezet.

Wat we weten over The Upshaws seizoen 5

Beleef The Upshaws op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 2 mei 2024

Minder dan een jaar na de release van The Upshaws seizoen 4, is de serie terug voor een vijfde seizoen. Het nieuwe seizoen bestaat uit zes afleveringen en staat sinds 18 april op Netflix.

Om grote schulden te voorkomen, verkocht Lucretia in seizoen 4 van The Upshaws haar garage en huis. Nu is ze ingetrokken bij haar zus Regina en zwager Bennie. En dat gaat natuurlijk voor flink wat irritaties bij Bennie zorgen, vooral omdat ze daardoor meer betrokken raakt bij zijn zaken.

Daarnaast gaan Bennie en Tasha, de moeder van Bennie's zoon Kelvin, een duistere deal aan. En daar houdt het niet op, want tijdens de zoektocht naar zichzelf gaat Tasha zelfs studeren aan de universiteit. Het blijft nog even een verrassing wat ons nog meer te wachten staat, maar het belooft sowieso weer grappig te worden!

Tot nu toe had elk seizoen van The Upshaws min of meer dezelfde cast en het vijfde seizoen gaat daar geen uitzondering op zijn. Dit betekent dat we co-producer Wanda Sykes terug gaan zien in de rol van Lucretia Turner en comedian Mike Epps in de rol van Bennie Upshaw. Verder zien we natuurlijk ook de andere familieleden terug, zoals Regina (gespeeld door Kim Fields), Kelvin (Diamond Lyons), Aaliyah (Khali Spraggins), Maya (Journey Christine) en Bernard Jr. (Jermelle Simon). Ook Duck (Page Kennedy) en Tasha Lewis (Gabrielle Dennis) zijn van de partij.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Upshaws Seizoen 5 Trailer

Waar gaat The Upshaws over?

Maak kennis met de Upshaw’s: een hardwerkende Afro-Amerikaanse familie uit Indianapolis.

Vader Bennie is een vriendelijke automonteur die, op zijn eigen manier, zijn best doet om voor zijn gezin te zorgen. Hij woont samen met zijn vrouw Regina, hun twee jonge dochters en hun oudste zoon. Daarnaast heeft Bennie ook een tienerzoon, Kelvin, uit een relatie met Tasha. En dan is er ook nog Lucretia, zijn sarcastische schoonzus.

Volg hoe de familie Upshaw de ups en downs van het leven verwerkt, hoe vader Bennie er soms een potje van maakt en hoe Regina er dan altijd weer voor zorgt dat alles goed komt. Want één ding is zeker: de Upshaws zijn vastberaden om samen door dik en dun te gaan en om er het beste van te maken.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht