Overslaan en ga naar inhoud
Sleepers Seizoen 3

Sleepers Seizoen 3

Het derde seizoen komt eraan!

 

Heb jij het spannende tweede seizoen van Sleepers ook verslonden? Dan hebben we goed nieuws voor je! Schrijver en acteur Robert de Hoog heeft namelijk bevestigd dat er ook een derde seizoen van Sleepers gaat komen. Een releasedatum is nog niet bekend, dus je zult er nog wel even op moeten wachten. Hieronder vertellen we je alles wat er al wel bekend is.

Wat we weten over Sleepers seizoen 3

Beleef Sleepers op Videoland bij Ziggo

Laatste update: 29 april 2024

Acteur en bedenker Robert de Hoog heeft bij Arjen Lubach in De Avondshow bevestigd dat hij samen met Simon de Waal aan het derde seizoen van de serie Sleepers werkt. Nadat Videoland eerder al een tweede seizoen van de serie bestelde, voordat de serie überhaupt van start was gegaan, weten we nu dat er gelukkig nóg een seizoen aankomt.

Over het plot van het nieuwe seizoen is nog niets bekend, maar dat het weer spannend zal worden, dat staat buiten kijf. In het tweede seizoen zagen we hoe Ans haar rivalen op explosieve wijze uit de weg wist te ruimen, terwijl ze ook haar Israëlische opdrachtgever tevreden moest zien te houden.

Nu Ans weet dat Robert, Willem en Noura haar willen stoppen, is het echter de vraag waar dit allemaal gaat eindigen. Lukt het Robert om Willem uit zijn benarde situatie te redden? Weet Robert zijn baan bij de politie te behouden? En zullen Robert en Noura ooit weer een 'normaal' gezin kunnen zijn? Dat gaan we waarschijnlijk allemaal ontdekken in het derde seizoen.

Kijken we naar de cast van Sleepers seizoen 3, dan is het een zekerheidje dat we Robert de Hoog terug gaan zien in zijn rol als de corrupte rechercheur Martin Oudkerk. Daarnaast keert Lineke Rijxman hoogstwaarschijnlijk terug als Robert's 'stiefmoeder' Ans van Praag en Sinem Kavus als zijn vrouw Noura. Of we Willem (gespeeld door Teun Kuilboer) ook nog (levend) terug gaan zien, dat blijft nog even spannend na de grote cliffhanger waarmee seizoen 2 eindigde.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Sleepers Seizoen 3 Trailer

Op dit moment is er nog niets bekend over de productie van Sleepers seizoen 3. Er is ook nog geen trailer voor het derde seizoen uitgebracht. Toch alvast in de stemming komen? Kijk dan de trailer van het tweede seizoen hieronder.

Waar gaat Sleepers over?

De serie 'Sleepers' is bedacht door acteur Robert de Hoog (o.a. bekend van zijn rol als 'Tatta' in Mocro Maffia), die ook de hoofdrol voor zijn rekening neemt.

Het verhaal draait om de corrupte rechercheur Martin Oudkerk (gespeeld door Robert de Hoog) die op jonge leeftijd door de criminele Henk (gespeeld door Hans Kesting) naar de politieacademie is gestuurd, zodat Martin hem van binnenuit gevoelige informatie door kan spelen.

Wanneer Henk wordt vermoord en zijn vrouw Ans hun drugsimperium draaiende probeert te houden, komt Martins positie ernstig in gevaar. Kan hij zijn dubbelrol vol blijven houden, terwijl zijn acties steeds grotere gevolgen hebben?

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht