Overslaan en ga naar inhoud
Heartstopper Seizoen 3

Heartstopper Seizoen 3

Het derde seizoen komt eraan!

 

Heartstopper maakt op 3 oktober een comeback met een derde seizoen. Deze Netflix-serie heeft ons in de eerste twee seizoenen regelmatig hardop laten lachen en daarom kunnen we niet wachten op Heartstopper seizoen 3! Benieuwd naar wat het nieuwe seizoen voor Nick, Charlie en hun vrienden in petto heeft? Wij hebben alles wat we er tot nu toe over weten voor je op een rijtje gezet.

Wat we weten over Heartstopper seizoen 3

Beleef Heartstopper op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 6 juni 2024

Zoals de echte fans weten, volgde het tweede seizoen het verhaal uit het derde Heartstopper-boek van Alice Oseman. Seizoen 2 eindigde op de avond van het schoolbal. Nick liet op Instagram weten dat hij biseksueel is en deelde met de wereld dat hij aanwezig was met zijn lover Charlie. Darcy en Tara vertelden dat ze van elkaar houden, en de relatie tussen Tao en Elle werd eindelijk officieel. Tot slot zagen we hoe Isaac zijn aseksualiteit begon te verkennen, wanneer hij het Ace-boek uit de schoolbibliotheek leent.

De kans is groot dat het nieuwe seizoen het verhaal van het vierde deel uit de boekenreeks gaat oppakken. Dat zou betekenen dat we in Heartstopper seizoen 3 gaan zien dat Charlie en Nick nog verliefder op elkaar worden dan ze tot nu toe al waren. Charlie wil namelijk zijn liefde aan Nick verklaren en de drie woorden 'I love you' tegen hem zeggen.

Nick deelt vervolgens dezelfde gevoelens voor Charlie, maar heeft te veel aan zijn hoofd om hierover na te denken en het terug te zeggen. Naast dat hij ermee worstelt dat hij zijn vader nog moet vertellen dat hij biseksueel is, maakt hij zich zorgen om Charlie, die misschien een eetstoornis heeft.

Daarnaast begint een nieuw schooljaar vol uitdagingen voor Charlie, Nick en hun vrienden. Waarin ze elkaar nóg beter gaan leren kennen, samen gaan feesten en na moeten gaan denken over hun toekomst. Natuurlijk gaat hierbij niet alles zoals gepland, waardoor de vrienden zullen moeten leren om op elkaar te vertrouwen.

Wil je weten wat je nog meer kunt verwachten in seizoen 3 van Heartstopper? Dan zit er tot oktober maar één ding op: haal het vierde boek in huis!

De cast van Heartstopper seizoen 3

De originele cast van Heartstopper keert terug voor het derde seizoen. Dat betekent dat we dus weer volop kunnen genieten van Charlie (gespeeld door Joe Locke), Nick (Kit Connor), Tao (William Gao), Elle (Yasmin Finney), Imogen (Rhea Norwood), Darcy (Kizzy Edgell), Tara (Corinna Brown) en Isaac (Tobie Donovan).

Ook gaan we een nieuw gezicht zien komend seizoen, namelijk de nerdy atleet Michael Holden, die wordt gespeeld door Darragh Hand (bekend van de film Wake Wood).

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Heartstopper Seizoen 3 Trailer

Waar gaat Heartstopper over?

De romantische, én hilarische, coming-of-age serie 'Heartstopper' gaat over een groep Britse tieners die horen bij de LHBTQIA+ gemeenschap. Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige graphic novels van Alice Oseman.

Wanneer de zachtaardige Charlie en rugbyspeler Nick elkaar ontmoeten op de middelbare school, bloeit hun vriendschap op tot een onverwachte romance. Samen met hun vrienden gaan Charlie en Nick op een reis van zelfontdekking en acceptatie.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht