Overslaan en ga naar inhoud
Hacks seizoen 3

Hacks seizoen 3

Het derde seizoen komt eraan!

 

Goed nieuws voor fans van de serie Hacks: HBO Max heeft bekendgemaakt dat er een derde seizoen aankomt! En nog beter nieuws: vanaf 2 mei kun je het nieuwe seizoen al streamen. Kun je ook niet wachten en wil je weten waar het nieuwe seizoen over gaat? Dan hebben we alles wat we tot nu toe weten voor je op een rijtje gezet!

Wat we weten over Hacks seizoen 3

Beleef Hacks seizoen 3 op HBO Max bij Ziggo

Laatste update: 22 maart 2024

De met meerdere Emmy's bekroonde komedieserie Hacks is terug. Deborah Vance (Jean Smart) en Ava Daniels (Hannah Einbinder) verenigen zich opnieuw in het bruisende Las Vegas. Maar wat heeft de toekomst voor de twee vrouwen in petto?

Het derde seizoen belooft ons een blik in de toekomst. We gaan een jaar verder in de tijd, nadat er veel is gebeurd. Deborah en Ava zijn namelijk uit elkaar. Deborah viert nu de successen van haar stand-up special, terwijl Ava in Los Angeles een nieuw leven begint, vol met avontuurlijke kansen.

Paul W. Downs, een van de makers van de serie, onthulde in een eerder interview dat er verrassende wendingen en nieuwe uitdagingen op de loer liggen. Maar wat precies, dat wil hij nog niet verklappen. Maar zoals de teaser laat zien, zul je weer buikpijn van het lachen krijgen.

Naast Deborah en Ava komen er ook andere vertrouwde personages in het derde seizoen terug, zoals Marcus (Carl Clemons-Hopkins), Deborah Vance Jr. (Kaitlin Olson), Marty Ghilain (Christopher McDonald) en Damien (Mark Indelicato).

Daarnaast zijn Paul W. Downs en Megan Stalter vanaf het derde seizoen vaste castleden, zij spelen de personages Jimmy en Kayla.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Hacks Seizoen 3 Trailer

Waar gaat Hacks over?

Deborah Vance is een legendarische comédienne uit Las Vegas, die een jonger publiek wil bereiken. Haar agent stuurt Ava, een ambitieuze 25-jarige, om haar te helpen met het vernieuwen van haar materiaal.

Wat begint als een professionele samenwerking, groeit al snel uit tot een hechte vriendschap tussen de twee vrouwen. Samen zijn ze vastbesloten om grenzen te verleggen en om een nieuw tijdperk van comedy in te luiden.

Zijn ze op weg naar succes?

Waar kijk je Hacks?

Hacks is een HBO-Original, die ook gedeeltelijk op Netflix staat. Op Netflix vind je alleen seizoen 1 van Hacks, terwijl je alle seizoenen op HBO Max kunt kijken.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht