Overslaan en ga naar inhoud
And Just Like That... Seizoen 3

And Just Like That... Seizoen 3

Dit kun je verwachten!

 

Met alweer twee succesvolle seizoenen achter de rug, heeft HBO Max een dag voor de finale van seizoen 2 bevestigd dat er een derde seizoen van And Just Like That... op komst is! Bereid je voor op een nieuwe dosis mode, drama, romantiek en avontuur. Helaas moeten we er nog wel even op wachten. Het nieuwe seizoen is namelijk pas in 2025 te zien. Hieronder lees je alvast wat je ervan kunt verwachten.

Wat we weten over And Just Like That... seizoen 3

Beleef And Just Like That... met HBO Max bij Ziggo

Laatste update: 7 juni 2024

Het is officieel: er komt een derde seizoen van And Just Like That...! Sarah Aubrey (hoofd content bij HBO Max) heeft dat namelijk in een persbericht verklaard met de volgende woorden: "We kijken uit naar de avonturen van onze geliefde New Yorkers in het derde seizoen."

De vraag die nu op ieders lippen brandt is: welke bestemming staat hen te wachten? Zullen we Samantha in Londen volgen? Of misschien Miranda in Los Angeles? Of juist Carrie op het platteland bij Aiden, nu hij sowieso voor vijf jaar niet terugkeert naar New York? Het antwoord blijft voorlopig een mysterie, want het nieuwe seizoen zal op z'n vroegst in 2025 in premiere gaan.

Over de cast van seizoen 3 is al meer bekend. Naar verwachting blijft deze grotendeels hetzelfde, al zullen een aantal bekende gezichten waarschijnlijk afwezig zijn. Sara Ramirez, bekend als Miranda's liefde Che Diaz, heeft bijvoorbeeld aangegeven dat dit controversiële personage mogelijk niet terugkeert voor het derde seizoen. Daarnaast is het de vraag of Samantha Jones (gespeeld door Kim Catrall) dit keer een grote rol zal spelen. Van Nya Wallace, gespeeld door Karen Pittman, weten we al zeker dat ze niet in het nieuwe seizoen verschijnt. Dit in verband met haar overvolle agenda.

Andere vertrouwde gezichten zullen in ieder geval wel weer verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) en Charlotte York (Kristin Davis). De kans is groot dat ook  Aidan (John Corbett) terugkeert, gezien zijn verschijning in het tweede seizoen en de open eindjes van zijn relatie met Carrie. Nieuw dit seizoen is comedian Rosie O’Donnell, die de rol van Mary op zich zal nemen.

Tot slot kunnen we ervan uitgaan dat andere belangrijke personages zoals Seema Patel en Lisa Todd Wexley ook weer een rol zullen spelen in seizoen 3. 

 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

And Just Like That Seizoen 3 Trailer

Er is op dit moment nog geen officiële trailer voor And Just Like That... seizoen 3 vrijgegeven. Zodra de trailer voor seizoen 3 uit is, vind je hem hier. Tot die tijd kun je alvast de algemene trailer van And Just Like That... bekijken! 

Waar gaat And Just Like That over?

In 'And Just Like That...' keer je terug naar de schitterende straten van New York, om daar te genieten van de vertrouwde sfeer van 'Sex and the City'. In de serie volg je namelijk Carrie, Miranda en Charlotte, maar dan niet als dertigers, maar als vrouwen die door het leven gaan in hun vijftiger jaren.

De dames worden geconfronteerd met alle perikelen die horen bij het ouder worden, inclusief opgroeiende kinderen en huwelijken die uiteindelijk eindigen in scheidingen. En dat terwijl de buitenwereld juist grote verwachtingen heeft met betrekking tot hun levens!

And Just Like That... zit vol humor en hartverscheurende momenten, inclusief een vleugje glamour. De serie biedt zo een meeslepende kijk op het leven na de glamoureuze jaren uit Sex and the City.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht