Kijk vanaf nu Ziggo GO in de hele EU

Neem je tv lekker mee, met Ziggo GO

Ook op vakantie in de EU

Op de Franse camping Formule 1 kijken mét Nederlands commentaar? Ook vanaf je vakantieadres binnen de Europese Unie kijk je voortaan gewoon je favoriete tv-programma’s met de gratis Ziggo GO app. 

Vanaf 1 april 2018 kun je Ziggo GO namelijk ook bij een bezoekje aan een andere EU-lidstaat gewoon gebruiken zoals je gewend bent. Dit komt door een beslissing van de Europese Commissie dat alle onlinediensten zonder blokkades overal binnen de EU beschikbaar moeten zijn.

Mooi, want dat betekent dat je voortaan overal in de EU live Nederlandse televisie kunt (terug)kijken op je smartphone, tablet of laptop. Heb je een Movies & Series (XL) abonnement? Alle films en series in je pakket reizen ook met je mee!

Kijk vanaf nu Ziggo GO in de hele EU
Werkt alles meteen?

Om Max Verstappen in actie te zien heb je de nieuwste versie van de Ziggo GO app nodig. Installeer die daarom wel even. Het is helemaal gratis.

Kijk je via ziggogo.tv? Dan hoef je niks extra’s te doen, je bent ready to go!

Hoe werkt het verder?

Je herkent de zenders die je ook buitenshuis kunt kijken aan het 3/4G-icoontje in ons zenderoverzicht. En terugkijken met Ziggo Replay werkt ook. Het enige wat je nodig hebt is een internetverbinding en een Mijn Ziggo account waarmee je inlogt op je Ziggo GO app.

Houd er wel rekening mee dat je Ziggo GO in het buitenland alleen mag gebruiken voor een periode van maximaal vier maanden en je in Nederland moet wonen. De nieuwe regelgeving geldt ook alleen voor EU-lidstaten.

Zóveel meer dan de Benelux

Tegenwoordig bestaat de Europese Unie uit 28 lidstaten.

In deze landen kijk je per 1 april naar hartenlust Ziggo GO:
Oostenrijk, België, Bulgarije, Kroatië, Cyprus (Griekse deel), Tsjechië, Denemarken, Estland, Finland, Frankrijk, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Polen, Portugal, Roemenië, Slowakije, Slovenië, Spanje, Zweden, Verenigd Koninkrijk.

En ook op deze acht vakantiebestemmingen kijk je Ziggo GO:

Martinique, Mayotte, Guadeloupe, Frans-Guyana en Réunion, Saint-Martin (het Franse deel van Sint-Maarten), Madeira, de Azoren en de Canarische Eilanden.

Let op: Niet alle landen in Europa maken deel uit van de Europese Unie. Denk dan aan bijvoorbeeld Zwitserland en Noorwegen. En ook voor overzeese gebieden gelden afwijkende regels. Check dus voor vertrek of je op je bestemming Ziggo GO kunt kijken.
Tips & trucs:
  • Wil je voorkomen dat je straks voor torenhoge datakosten komt te staan? Vraag aan de campingbaas, in de hotellobby of de eigenaar van die leuke bed and breakfast waar je verblijft of er een wifi-verbinding is. Kijken via 3G of 4G kost namelijk veel MB’s uit je mobiele databundel. Je mobiele aanbieder kan extra kosten in rekening brengen als je door je databundel heen bent.

  • Heb je geen wifi en wil je toch graag die ene wedstrijd kijken? Zet dan de stream kwaliteit op laag. Houd er ook rekening mee dat de kwaliteit van je verbinding per lidstaat kan verschillen. Het kan voorkomen dat de beeldkwaliteit daardoor lager is dan je thuis gewend bent.

  • Ga je een half jaar backpacken door Europa, op uitwisseling of bijvoorbeeld voor langere tijd in een ander land werken? Je kunt Ziggo GO in het buitenland alleen gebruiken voor een periode van maximaal vier maanden. Gebruik je Ziggo GO vier maanden lang meer in het buitenland dan in Nederland? Dan nemen we contact met je op om aan te tonen dat je wel in Nederland woont en kunnen we je vragen om gebruik aan te passen.