Programma gemist?

Met Replay TV kijk je veel programma's tot 7 dagen gratis terug

Dit is Replay TV

Tv-kijken wordt pas echt leuk als je het zelf voor het zeggen hebt

Er is zóveel te zien dat je soms niet weet wat te kijken. Met Replay TV mis je geen moment. Wij nemen die spannende wedstrijd of je favoriete serie alvast voor je op, zodat je die tot 7 dagen na de uitzending gratis kunt terugkijken. Gewoon op een moment dat het jou uitkomt. Lekker thuis voor de buis met de Mediabox Next of de Mediabox XL. Of onderweg, met Ziggo GO.

De voordelen van Replay TV

  • Tot 7 dagen lang gratis terugkijken

  • Pauzeren en terugspoelen

  • Programma opnieuw opstarten

  • Haarscherpe beeldkwaliteit

  • Ook onderweg met Ziggo GO

Zo werkt Replay TV

In slechts twee stappen

TV gids

Druk op de tv-gids knop

Met Replay TV kijk je wat je wilt, op het moment dat je dit het beste uitkomt. Gisteren je favoriete serie gemist? Geen probleem: blader via de tv-gids naar het programma dat je alsnog wilt kijken en druk op OK.

Afstandsbediening
Afspelen vanaf begin

Afspelen vanaf het begin

Alle programma's met het Replay TV-icoontje kun je opnieuw bekijken. Ook als iets nog niet is afgelopen kun je al direct beginnen bij het begin. Zo hoef je niks meer te missen, zelfs niet van je favoriete sport!

TV gids

Druk op de tv-gids knop

Met Replay TV kijk je wat je wilt, op het moment dat je dit het beste uitkomt. Gisteren je favoriete serie gemist? Geen probleem: blader via de tv-gids naar het programma dat je alsnog wilt kijken en druk op OK.

Afspelen vanaf begin

Afspelen vanaf het begin

Alle programma's met het Replay TV-icoontje kun je opnieuw bekijken. Ook als iets nog niet is afgelopen kun je al direct beginnen bij het begin. Zo hoef je niks meer te missen, zelfs niet van je favoriete sport.

Televisiekijken zoals jij het wilt

Simpel in het gebruik

Replay TV is heel eenvoudig te gebruiken. Simpelweg door in de tv-gids te navigeren naar het programma dat je opnieuw wilt zien. Een druk op de OK-knop geeft je alle opties, zoals 'Afspelen vanaf begin'.

Ruim 80 zenders

Van publieke tot commerciële tv-zenders. Met maar liefst 80+ tv-zenders waar je uit kunt kiezen, zet je de tv-gids voortaan naar je eigen hand met Replay TV.

De beste films en series

Honderden films en series kijken wanneer het jou uitkomt. On demand vanaf je eigen bank. Of onderweg op je tablet en smartphone met de Ziggo GO app.

Klaar voor de toekomst

1 Gbit/s met Ziggo Internet

Alle Ziggo klanten maken al gebruik van ons krachtige GigaNet. En nu heeft Hilversum - na Utrecht - als tweede stad in Nederland, ook Internet van Ziggo met een downloadsnelheid tot wel 1 Gbit/s.

Meer over Gigabit

Overal Replay TV

Ook als je onderweg bent, kun je alle programma’s zien wanneer je er zin in hebt. Met de gratis Ziggo GO app neem je het gemak van Replay TV met je mee. Daarmee kijk je overal in Nederland via wifi, 3G of 4G naar je favoriete films, series en tv-programma’s. Gewoon op je pc, laptop, tablet of telefoon.

Tips, aanbiedingen en updates in je box?

Nog geen Ziggo klant en wil je meer over ons weten? Meld je dan aan voor de Ziggo Short Updates. En ontdek wat we je naast snel internet nog meer te bieden hebben.