Overslaan en ga naar inhoud
Meer voor jou | Ziggo

Daarom zit je goed bij Ziggo

Beleef het allermooiste entertainment met perfecte wifi

Entertainment

Beleef het beste entertainment voor jou

Bij Ziggo heb je TV & Streaming op één plek. Kijk je jouw favoriete sportwedstrijden op Ziggo Sport. En krijg je altijd voorrang op jouw favoriete events met Priority.

Entertainment

Beleef het beste entertainment voor jou

Bij Ziggo heb je TV & Streaming op één plek. Kijk je jouw favoriete sportwedstrijden op Ziggo Sport.
En krijg je altijd voorrang op jouw favoriete events met Priority.

Kijkkalender

TV & Streaming

Je favoriete tv-zenders, apps van streamingdiensten én huurfilms heb je bij Ziggo samen op één plek. Zo switch je supermakkelijk tussen Netflix, RTL, Disney+, Ziggo Sport én meer. 

Ziggo Sport

Ziggo Sport

Als sportfan zit je goed bij Ziggo! Kijk de beste wedstrijden, waaronder UEFA Champions League en La Liga en de spannendste races live op Ziggo Sport. Gratis op kanaal 14. 

priority

Priority

Met Priority van Ziggo krijg je altijd iets speciaals! Voordeel op de meest gewilde tickets, korting op topproducten en uitjes bij jou in de buurt, toffe winacties en nog veel meer.  

Glasvezel-kabel netwerk

Razendsnel internet?

Je hebt het al!

Een krachtige verbinding met glasvezel-kabel

Ziggo combineert slim de techniek van glasvezel en kabel. Hiermee is je verbinding stabiel, snel en veilig. Zo ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.

gamen

SmartWifi met slimme wifi-versterkers

Beneden wel een goede internetverbinding, maar hapert de wifi op de bovenverdieping? Met onze SmartWifi pods en app verbeter je snel en eenvoudig je wifi. Zo heb je overal in huis stabiel internet en maak je altijd gebruik van het snelste wifi-signaal.

gamen

Een krachtige verbinding

met glasvezel-kabel

Ziggo combineert slim de techniek van glasvezel en kabel. Hiermee is je verbinding stabiel, snel en veilig. Zo ben je klaar voor alles wat je wilt doen. Nu en in de toekomst.

gamen
gamen

SmartWifi met slimme

wifi-versterkers

Beneden wel een goede internetverbinding, maar hapert de wifi op de bovenverdieping? Met onze SmartWifi pods en app verbeter je snel en eenvoudig je wifi. Zo heb je overal in huis stabiel internet en maak je altijd gebruik van het snelste wifi-signaal.

Service

Hoe kunnen we je helpen?

Bezoek ons in de winkel

Vragen of behoefte aan persoonlijk advies? Bezoek een winkel bij jou in de buurt. We helpen je graag verder.

Chat met ons

Stel direct je vraag via chat. We zijn 24/7 online, razendsnel en helpen je meteen bij al je vragen. 

Bel onze servicelijn

Maandag t/m vrijdag: 9.00-21.00 uur
Zaterdag: 10.00-16.00 uur
 

Veelgestelde vragen

Ja, in ons glasvezel-kabel netwerk wordt namelijk de techniek van glasvezel en kabel slim gecombineerd voor een perfecte verbinding. We gebruiken de technische voordelen van beide kabels voor stabiel en snel internet. Zo krijg je altijd de snelheid die je nodig hebt.

We leveren nu al tv, telefoon en internet tot 1 Gbit/s via ons glasvezel-kabel netwerk. We hebben ook succesvol getest met snelheden van 10 Gbit/s. Dit is 100 keer sneller dan wat het gemiddelde huishouden in Nederland nu heeft. En we kunnen door de steeds slimmere software zelfs nóg hogere snelheden halen.

Zeker! Ons netwerk bestaat uit glasvezel-kabel en SmartWifi. Van onze datacenters tot de straatkast ligt glasvezel. Glasvezel is ideaal voor het afleggen van grote afstanden en het tegelijkertijd versturen van veel data. Van de straatkast tot je huis kiezen we voor kabel, de bewezen en betrouwbare techniek die op dit moment al naar de meeste huizen in Nederland ligt. Dankzij slimme software kunnen we steeds meer data versturen over dezelfde kabels. Dit maakt dat de vertrouwde kabel nog tot in de verre toekomst geschikt is voor stabiel en snel internet.

Benieuwd naar wat je internet of wifi snelheid is? Doe hier de speedtest en weet direct wat je download- en uploadsnelheid is.

Let op: houd er rekening mee dat je wifi-snelheid lager kan zijn dat de maximale internetsnelheid. Bij wifi zijn de inrichting en het formaat van je huis van invloed op de wifi-snelheid. Heb je nog niet overal goede wifi? Lees dan meer over de beste oplossing daarvoor: SmartWifi.

Wat een goede wifi-snelheid is, hangt erg af van je internetbehoeften en met hoeveel apparaten je tegelijk wifi gebruikt. Zo heeft een alleenstaande waarschijnlijk een minder snelheid nodig dan een gezin met gamende kinderen en thuiswerkende ouders die 's avonds ook graag nog films en series streamen. 

Wat is een normale wifi-snelheid?
'Goed' en 'normaal' zijn moeilijk te omschrijven begrippen voor wifi-snelheid. Dus voor normale wifi-snelheid geldt hetzelfde als wat we hierboven over goede wifi schreven. 

Lees anders ook eens dit artikel over internetsnelheid.

Als klant van Ziggo krijg jij met Priority voorrang op de meest gewilde tickets, krijg je korting bij concerten, festivals, wedstrijden en uitjes in heel Nederland én maak je kans op unieke prijzen. Wanneer je klant van Ziggo bent maak je gratis gebruik van Priority. Het totale aanbod met alle priorities bekijk je in de Mijn Vodafone & Ziggo app.