Overslaan en ga naar inhoud

Safe Online

Onze gratis internetbeveiliging

Gratis internetbeveiliging bij Internet van Ziggo

Bij Internet van Ziggo krijg je gratis internetbeveiliging voor één apparaat en identiteitsbescherming. Beheer al je accounts, wachtwoorden in een eigen wachtwoordkluis en ontvang waarschuwingen bij datalekken.

Ga in Mijn Ziggo naar: Mijn Gegevens of Mijn Producten.

Met Safe Online heb je controle over al je persoonlijke gegevens zoals emailadres, bankrekeningnummer, creditcardnummer en beheer je eenvoudig al je wachtwoorden.

Met Safe Online bescherm je gratis één apparaat met de beste internetbeveiliging van F-Secure. De filters van Safe Online controleren je mail automatisch op virussen en spyware. En zorgen dat je veilig online surft, shopt en bankiert. Ook het downloaden van bestanden gaat veilig. Als je je kinderen wilt weghouden van ongepaste websites, stel je dat eenvoudig in.

Wil je meer apparaten beschermen? Met Safe Online L bescherm je tot 5 apparaten naar keuze tegen online gevaren. Met Safe Online XL tot wel 20 apparaten. Desktops, laptops, tablets én smartphones.

Voorkomen is beter dan genezen, vinden wij. Er staat vaak veel meer belangrijke informatie op je computer dan je denkt. En wat dacht je van je foto's op je telefoon? Ook internetbankieren doen we steeds vaker vanaf mobiele devices. Ben je verbonden met internet, dan loop je risico op virussen en/of spyware. Hierdoor kunnen je bestanden beschadigd raken, in verkeerde handen vallen of zelfs verdwijnen.

Om dit te voorkomen krijg je dus gratis Safe Online. Dat is ontwikkeld door F-Secure, een hele grote naam op het gebied van het online internetbeveiliging.

  • Veilig internetten: optimale bescherming tegen websites die gevaarlijke inhoud verspreiden of je persoonlijke gegevens verzamelen.
  • Antivirus: bescherm al je apparaten tegen computervirussen.
  • Veilig bankieren: veilig internetbankieren en online betalen waar je ook bent.
  • Identiteitsbescherming: controle over al je persoonlijke gegevens en krijg een waarschuwing bij een datalek.
  • Wachtwoordkluis: je digitale 'kluis' om veilig wachtwoorden op te slaan en te maken.
  • Ouderlijk toezicht: stel in welke ongewenste content zoals geweld, gokken of social media je niet wilt dat je kinderen zien.

Om gebruik te maken van Ziggo Safe Online moet je computer aan onderstaande systeemeisen voldoen.

Windows
10.8.1.7 (Service Pack 1)

Mac OS
Sonoma, Ventura, Monterey

Smartphones en tablets
Android 10 of later
iOS 16 of later
De app is beschikbaar in het Engels en Nederlands

Webbrowsers
Safari
Chrome
Firefox
Edge

Bekijk het Safe Online privacybeleid.

In 4 stappen veilig online

1. Check je besturingssysteem
Om Ziggo Safe Online te gebruiken moet je computer en/of mobiele apparaat aan onderstaande systeemeisen voldoen.

  Windows: Windows 10.8.1.7 (Service Pack 1)
 Mac: OS-versies Sonoma, Ventura, Monterey
 Smartphones en tablets: Android 10 of later, iOS 16 of later 
 
Safe Online is niet te gebruiken op mobiele apparaten met WindowsPhone.
 
2. Verwijder je huidige antivirussoftware
Heb je momenteel andere beveiligingssoftware dan Safe Online op je computer? Haal die er dan eerst af, want beveiligingspakketten krijgen vaak ruzie met elkaar. En dan is je computer helemaal niet beter beveiligd. Je vindt de mogelijkheid om de andere software te verwijderen via het Configuratiescherm.
 
3. Download de software op je PC

De software kun je gemakkelijk installeren vanuit Mijn Ziggo. Daar is een aparte beheeromgeving voor je licenties.

4. Start de installatie 
Je start de installatie door het gedownloade programma te openen. Je ziet het welkomstscherm van de Safe Online-setup. Klik op 'Installeren' om verder te gaan en doorloop het installatieproces.

 

Safe online op al je apparaten

Meerdere apparaten beveiligen?

De eerste maand gratis!

We zijn vaker online op verschillende apparaten. Verdachte linkjes worden niet alleen per e-mail verstuurd, maar meer en meer via social media en WhatsApp. En dus niet alleen op jouw telefoon, maar ook op die van je kinderen. Zijn al je apparaten daar tegen beveiligd?