Speciaal voor jou

Je hebt tv van Ziggo. Daar zijn we blij mee. Daarom speciaal voor jou: Snel Internet & Vast Bellen voor maar € 17,50 p.m.

Start ZiggoCart Module

Internet & Vast bellen voor maar € 17,50 per maand

Snel en betrouwbaar 25 Mbit/s Internet voor thuis

Met 25 Mbit/s Internet ben je verzekerd van snel internet. Hiermee kan iedereen bij je thuis tegelijk snel internetten, muziek en films streamen of online filmpjes bekijken. Het is daarom niet voor niets dat we al zeven jaar op rij door Tweakers.net zijn uitgeroepen tot de beste internetprovider van Nederland.

Snel internet voor onderweg

Met Ziggo Wifispots heb je gratis draadloos internet op je smartphone, tablet of laptop op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland.

Zorgeloos online met gratis internetbeveiliging

Met onze gratis Internetbeveiliging voor één pc ben je optimaal beveiligd tegen virussen en andere internetgevaren. Een veilig idee.

Voordelig bellen met de vaste lijn

In dit pakket krijg je ook een aansluiting voor Vast Bellen. Hiermee bel je heel voordelig: voor € 0,13 per minuut bel je naar vaste en mobiele nummers in Nederland. Bel je veel? Neem dan voor € 11,95 extra per maand Volop Bellen erbij. Dan bel je onbeperkt naar die vaste én mobiele nummers in Nederland en hoef je je geen zorgen meer te maken over hoge telefoonrekeningen.

Betaal elke maand maar € 17,50

Internet en Vast Bellen kost maar € 17,50 per maand. Dat is waarschijnlijk een stuk minder dan wat je nu betaalt.

 

Combineer Vodafone met Ziggo en krijg non-stop gratis extra's!

Heb je Vodafone op je adres?

€ 5 korting op Vodafone Smart, Red en Black

Dubbele data op elk Vodafone abonnement op je adres

Veilig Online: beveilig tot 20 laptops, tablets en/of smartphones!

 
 

Besparen

Flink besparen!

 • Elke maand dezelfde lage prijs

Je betaalt echt maar € 17,50 per maand. Zo weet je dus precies waar je aan toe bent. En hoeveel voordeliger je dan uit bent.

 • Vergelijk het zelf

Vergelijk onze aanbieding maar eens met je huidige provider. Een groot verschil met de vaste lage prijs van € 17,50 bij ons. Deze aanbieding geldt alleen voor klanten met een Ziggo tv-abonnement.

Voorwaarden

Geen addertjes onder het gras

 • Internet en Vast Bellen kost maar € 17,50 per maand. Dat is waarschijnlijk een stuk minder dan wat je nu betaalt.
 • Dit abonnement maandelijks opzegbaar. Je zit dus niet vast aan een jaarcontract.
 • Er zijn geen verborgen kosten, zoals aansluitkosten.
 • Deze aanbieding is alleen geldig als je nog geen Internet, Vast Bellen en/of Digitale TV van Ziggo hebt, maar wel Kabel TV of TV Standaard (€ 18,70 per maand).

Overstappen

Eenvoudig overstappen

 • We helpen je met de overstap

Heb je nog een Internet of Vast Bellen abonnement bij een andere aanbieder? Gebruik dan onze overstapservice. We zeggen je huidige abonnement(en) voor je op. En we zorgen ervoor dat je kunt blijven bellen met je vertrouwde telefoonnummer.

Lijkt deze overstapservice je wat? Geef dan tijdens het bestelproces aan dat je het wilt gebruiken.

 • Bezorging per post

We laten het installatiepakket met alle apparatuur die je nodig hebt vóór de aansluitdatum gratis bij je thuisbezorgen.

 • Gratis aangesloten door een monteur

Je abonnement gaat in op de datum die je zelf hebt gekozen. Zo weet je zeker dat je geen dubbele abonnementskosten betaalt.

Je sluit Internet & Vast Bellen gemakkelijk zelf aan. Als je wilt kan de monteur dat ook gratis voor je doen. En hij gaat pas weg als alles werkt. Lijkt de gratis monteur je een goed plan? Bel ons dan wanneer je het pakket in huis hebt. Dan regelen we samen dat de monteur langskomt.

Als je overstapt op Internet van Ziggo krijg je een nieuw e-mailadres. Heb je nu een e-mailadres van KPN, XS4ALL, Tele2 of een andere aanbieder? Dan blijft je oude e-mailadres na de overstap nog één maand actief. En bij de meeste aanbieders zelfs 3 maanden. Zo heb je nog genoeg tijd om al je vrienden en contacten je nieuwe e-mailadres door te geven.

Ervaringen

Zij gingen je voor

"Het scheelde veel geld: € 25 in de maand. We hebben wel even gecheckt of deze aanbieding niet alleen voor twee maanden was. Gelukkig was dat niet zo.”

Claudia (37)
uit Rheden

"Overstappen leek ons zo'n gedoe. Maar dat viel echt 100% mee. Een winkelmedewerker van Ziggo heeft alles geregeld. En een monteur heeft het voor ons aangesloten. Gelukkig dat we het gedaan hebben. Nu besparen we bijna € 25 in de maand."

Paul (48) en Linda (45)
uit Amsterdam

 
 
Altijd verbonden. Betrouwbaar en veilig over ons netwerk.

Altijd verbonden. Betrouwbaar en veilig over ons netwerk.

Surf met 25 Mbit/s over internet. Zowel bedraad als draadloos.

E-mailen, websites bezoeken, thuiswinkelen, internetbankieren, muziek luisteren en films bekijken. Het kan allemaal. Snel, veilig en vooral betrouwbaar. Op meerdere computers tegelijkertijd, zowel bedraad als draadloos. Zo ben je altijd verbonden met internet.

 • downloadsnelheid van 25 Mbit/s
 • uploadsnelheid van 2,5 Mbit/s
 • gratis Safe Online
 • direct toegang tot 2 miljoen WifiSpots
Met Ziggo houd je familie en vrienden altijd dichtbij.

Met Ziggo houd je familie en vrienden altijd dichtbij.

Bel voordelig voor maar € 0,13 per minuut naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland.

Onze klanten bellen al jarenlang met de vaste lijn van Ziggo. Tegen voordelige tarieven en in prima geluidskwaliteit. Zo hoef je tijdens een gesprek nooit op de klok te kijken en bang te zijn voor een hoge rekening. Vrienden en familie houd je zo altijd dichtbij.

 • bellen voor € 0,13 per minuut
 • hetzelfde tarief voor vast en mobiel
 • gratis diensten, zoals voicemail
 • neem je huidige telefoonnummer gewoon mee

Met ons installatiepakket krijg je alles altijd aan de praat

In het installatiepakket dat je thuisgestuurd krijgt, zit alles om je nieuwe diensten mee aan te sluiten. Lukt het toch niet? Dan komt een ervaren monteur de installatie graag voor je afmaken. En hij gaat pas weg als alles werkt.

 
 

Op dit pakket zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Op de aanbiedingen zijn onze actievoorwaarden van toepassing.