Ziggo Kids

Vier kanalen speciaal voor de jongste kijkertjes

Voor de gezinnen met jonge kinderen is dit het perfecte pakket. Met het Kids pakket kijken je kleintjes gratis naar Pebble TV, Baby TV, Nick Toons en Boomerang. Ook te kijken op je smartphone en op je laptop, gewoon via internet. Zo kun je zelf tenminste de televisie nog gebruiken.

Sport1

Leerzaam en voor alle leeftijden

In elke fase van de ontwikkeling leert een kind weer andere dingen. Het Kids pakket groeit in die zin met je kind mee. Bij Baby TV leert het nog kleuren en vormen herkennen, terwijl Pebble TV de fantasie van je kleuter triggert. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn Boomerang en Nicktoons een bron van vermaak en inspiratie.

Kijken op je smartphone of laptop

Boomerang is niet alleen beschikbaar op tv, maar óók via Ziggo GO op je smartphone, tablet of laptop. Zo houd je de tv voor jezelf, of de kinderen rustig als je onderweg of op visite bent. Ideaal!

Weinig reclames

De zenders voor de allerkleinsten worden niet onderbroken door reclame. Zo kan je kind 'veilig' kijken en leren van alles wat het ziet, zonder te worden lastiggevallen met commerciële boodschappen tussendoor.

 
 
 

Ziggo Kids is onderdeel van de non-stop gratis extra's van Vodafone en Ziggo. Benieuwd naar de andere gratis extra's?

 
 

Zenders

Deze zenders krijg je bij Ziggo Kids

 • Pebble TV
 • Baby TV
 • Nicktoons
 • Boomerang
 • Vragen

  Kan het zijn dat ik deze zenders al heb?

  Dat hangt een beetje af van je abonnement. Als Movies & Series XL al onderdeel uitmaakt van je basisabonnement (zoals bijvoorbeeld het geval is bij Alles-in-1 of Internet & TV Max), dan beschik je al over de Kids zenders. Ook Movies & Series L maakt dan al deel uit van je abonnement. In dit geval adviseren we je dus om voor Ziggo Sport Totaal te kiezen. 

  Heb je een van de oude extra tv-abonnementen? Bijvoorbeeld TV Extra? Dan heb je ook deze zenders al. Misschien is Ziggo Sport Totaal of Movies & Series L iets voor je?

  Zitten de Kids zenders ook in het Movies & Series L pakket?

  Nee, de kids zenders zitten niet in het Movies & Series L pakket (een van de andere pakketten die je kunt kiezen als abonnee van Ziggo én Vodafone). Het aanbod van Movies & Series L is namelijk volledig on demand (te bekijken met een interactieve ontvanger, of de Ziggo GO app) en voegt geen extra zenders aan je abonnement toe. Het kids pakket voegt daarentegen wél 4 zenders toe aan je abonnement.

   

  Hoe kan ik deze zenders ontvangen?

  De zenders van het Kids pakket zijn te ontvangen met elke (Ziggo gecertificeerde) digitale HD ontvanger / CI+ module. Daarnaast is Cartoon Network met dit abonnement óók beschikbaar op je smartphone, tablet, laptop of pc, via Ziggo GO. 

  Op oude SD ontvangers van Ziggo worden deze zenders niet weergegeven. Je hebt dus wel een HD ontvanger nodig.

   

  Gratis extra: Ziggo Kids

  Ziggo Kids is alleen toegankelijk voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo. Je kunt dit tv-pakket dan gratis activeren in Mijn Ziggo.