Tv voor de kleintjes met Ziggo Kids

Dat is de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Ziggo Kids | Volop extra voordelen | Ziggo en Vodafone

Ziggo Kids: 4 kanalen speciaal voor kinderen

Het perfecte pakket voor gezinnen met jonge kinderen. Met het gratis Kids-pakket kijken je kleintjes naar Nick Music, Baby TV, Nick Toons en Cartoonito. Ook te kijken op je smartphone en op je laptop, gewoon via internet. Zo kijk jij je eigen programma's terwijl je kids zich prima zelf vermaken.

In elke fase van de ontwikkeling leert een kind weer andere dingen. Het Kids-pakket groeit in die zin met je kind mee. Baby TV leert je kleine om kleuren en vormen herkennen. Voor kinderen vanaf 6 jaar zijn Cartoonito en Nicktoons een bron van vermaak en inspiratie en de pubers kunnen helemaal los op muziek van Nick Music.

Cartoonito kijk je niet alleen op tv, maar óók via Ziggo GO op je smartphone, tablet of laptop. Zo kijk je zelf tv, terwijl de kinderen op de tablet zitten. Ideaal voor onderweg of als je op visite bent!

De zenders voor de allerkleinsten zijn reclamevrij. Zo kijkt je kind naar leuke en leerzame dingen, zonder te worden blootgesteld aan commerciële boodschappen tussendoor.

Ziggo Kids is speciaal voor klanten met een Vodafone abonnement én Internet & Digitale TV van Ziggo. Je activeert dit gratis extra tv-pakket in Mijn Ziggo.

Nickelodeon Toons, tv voor de kids

Nicktoons

24 uur per dag tekenfilms van Nickelodeon. Dat is Nick Toons. Alle cartoons worden uitgezonden in de Nederlands gesproken versie. De zender richt zich op de kinderen van 6 tot 14 jaar.

  • Je vindt Nicktoons op kanaal 303
Boomerang met Looney tunes, Tom & Jerry en Scooby Doo

Cartoonito

Cartoonito brengt geliefde tekenfilms zoals Scooby-Doo, Looney Tunes en Tom en Jerry op tv. Daarnaast zie je onder de naam Cartoonito ook animatieseries speciaal voor kinderen tot zes jaar.

  • Je vindt Cartoonito op kanaal 309
Pebble TV met kindertelevisie van vroeger en nu

Nick Music

De leukste muziekzender voor de jeugd! Nick Music is de kindvriendelijke reclame-vrije muziekzender met de muziekclips van dit moment. De hele dag door zie je bij Nick Music de leukste muziek clips van de coolste Nederlandstalige en internationale artiesten.

  • Je vindt Nick Muzic op kanaal 304
Baby TV voor de allerkleinsten

Baby TV

Speciaal voor de allerkleinsten! Baby TV heeft programma's voor baby's en peuters tot 3 jaar. Dezelfde onderwerpen worden om de 2 uur herhaald en zijn bedoeld om de allerkleinsten te laten leren. De programma's worden zonder reclame uitgezonden en de meeste items duren tussen de 2 en 10 minuten.

  • Je vindt Baby TV op kanaal 310

Meestgestelde vragen over Ziggo Kids

Dat hangt af van je abonnement. Ziggo Kids zit in het Movies & Series XL-pakket dat je standaard krijgt bij Internet & TV Max, Alles-in-1 Max en de Giga-pakketten. Ook Movies & Series L is onderdeel van Movies & Series XL. In dat geval is Ziggo Sport Totaal de beste keuze.

Heb je een van de oude extra tv-abonnementen? Bijvoorbeeld TV Extra? Dan heb je ook deze zenders al. Misschien is Ziggo Sport Totaal of Movies & Series L iets voor je?

Nee, de kids zenders zitten niet in het Movies & Series L pakket. Het aanbod van Movies & Series L is namelijk volledig On Demand. Je krijgt met dat pakket geen extra zenders. Met het kids pakket krijg je wél 4 zenders extra bij je abonnement.

Je kijkt het Kids-pakket met elke (Ziggo gecertificeerde) digitale HD ontvanger of CI+ module. Daarnaast kijk je met de zender Cartoon Network met Ziggo GO ook op je smartphone, tablet, laptop of pc. Op oude SD ontvangers van Ziggo worden deze zenders niet weergegeven. Je hebt dus wel een HD ontvanger nodig.