Overslaan en ga naar inhoud

Honderden films en series kijken met  SkyShowtime

Dat is de kracht van Vodafone en Ziggo samen

Extra tv-pakket

Gratis extra tv-pakket

Topseries en films bij SkyShowtime

Voor het hele gezin

Een supervolle catalogus bij SkyShowtime

Supervolle catalogus

SkyShowtime als extra tv-pakket

SkyShowtime is één van de extra tv-pakketten waaruit je kan kiezen wanneer je Vodafone en Ziggo internet samen hebt. Kijk exclusieve Amerikaanse series en kaskrakers van wereldberoemde studio's als Dreamworks, Universal Pictures, Nickelodeon, Showtime en Paramount.

SkyShowtime is onderdeel van de Volop extra voordelen van Vodafone en Ziggo. Heb je een Vodafone abonnement en Ziggo Internet abonnement op hetzelfde adres, dan krijg je een extra tv-pakket cadeau. 

Het aanbod films en series is enorm. Van komedie tot drama, docu's en kinderprogramma's, SkyShowtime biedt entertainment voor alle leeftijden. En om het fris te houden voegen ze elke maand weer nieuwe titels toe.

De catalogus van SkyShowtime zit vol met titels van wereldberoemde studio's als Universal Pictures, Nickelodeon, DreamWorks, Showtime en  Paramount Pictures. Denk aan klassiekers in een nieuwe jas als Top Gun Maverick, Jurrasic World en Star Trek: Strange new worlds en gloednieuwe hits als Babylon, Yellowstone en Poker Face.

 Heb je Volop extra voordelen? Dan krijg je binnenkort bericht over de activatie van SkyShowtime als extra tv-pakket.

Een greep uit het SkyShowtime aanbod

Ontdek de Amerikaanse blockbusters en gloednieuwe hitseries uit de catalogus van SkyShowtime.

Meestgestelde vragen over SkyShowtime

Ga naar het On Demand menu onder 'Entertainment' op je Mediabox Next (Mini) of naar 'Movies & series' op de Mediabox XL voor een selectie van het SkyShowtime-aanbod. Wil je alles zien, ga naar 'apps', open de SkyShowtime app en log in met je SkyShowtime account. Heb je geen Mediabox Next (Mini) of wil je liever op je smartphone of tablet kijken? Download dan SkyShowtime app op je apparaat of ga naar SkyShowtime.nl. 

Speciaal voor klanten met Vodafone én Ziggo internet was er het extra tv-pakket Movies & Series L. Dit pakket is vervangen door SkyShowtime. 

Je krijgt SkyShowtime standaard in je abonnement bij TV Max. In dat geval is Ziggo Sport Totaal de beste keuze.

Heb je SkyShowtime nu als losse streamingdienst? Dan kan je ervoor kiezen om het abonnement overze te zetten naar een gratis abonnement. Je krijgt later dit jaar persoonlijk bericht over het activeren van een SkyShowtime-account via Ziggo met uitleg over hoe je je SkyShowtime abonnement overzet. 

Nee. Je kan SkyShowtime kijken met een Mediabox Next of een Mediabox Next Mini. Heb je iets anders? Dan kijk je SkyShowtime online of via de SkyShowtime app op je telefoon, tablet of smart-tv.