Viaplay Xtra kijken

Viaplay Xtra

Formule 1 van Viaplay Xtra kijken in het raceweekend

Viaplay Xtra is anders dan andere zenders. Het is een tijdelijk kanaal voor het kijken van Formule 1. Tot 1 augustus zie je op zaterdag en zondag live Formule 1. Het kanaal is alleen beschikbaar voor klanten die Viaplay bij Ziggo hebben afgesloten.

Alleen Formule 1

Met Viaplay Xtra maken we het zo makkelijk mogelijk voor Ziggo klanten om Formule 1 te (blijven) kijken op tv. Op het kanaal zie je een deel van ’t Viaplay-aanbod:

  • Op zaterdag de 3e vrije training en kwalificatie
  • Op zondag de Formule 1 race
  • de F1-talkshow van Viaplay
  • ook zie je hier Viaplay trailers en advertenties

Je ziet hier dus niet de vrije trainingen op de vrijdag. Wil je die zien? Of de films of series van Viaplay? Die kun je alleen zien via de Viaplay-app.
 

Alleen voor klanten die Viaplay via Ziggo hebben besteld

Viaplay Xtra is alleen zichtbaar en beschikbaar voor klanten die Viaplay via Ziggo hebben besteld. Klanten die Viaplay via Viaplay hebben besteld kunnen het aanbod alleen bekijken via de Viaplay-app.

Let op: een pre-order is niet voldoende voor het kijken van Viaplay. Heb je een pre-order gedaan voor Viaplay, maar je bestelling nog niet afgemaakt? Rond dan eerst je bestelling af via Mijn Ziggo.


Wanneer wordt het kanaal zichtbaar?

Viaplay Xtra is tijdelijk bij Ziggo te zien vanaf het eerste raceweekend op 19 maart tot 1 augustus. Het is alleen te zien voor klanten die Viaplay via Ziggo hebben besteld. Het kan tussen de 1 en 24 uur duren voordat het kanaal te zien is na het afronden van je bestelling van Viaplay.
 

Hoe zit het met Ziggo GO of opnemen?

Helaas zijn niet alle functies beschikbaar die je misschien van Ziggo gewend bent. Je kunt:

  • niet kijken via Ziggo GO
  • niet terugkijken
  • geen gebruik maken van begin gemist
  • de race niet opnemen (herhalingen zijn wel zichtbaar op kanaal 200)

Heb je een afstandsbediening met Voice Control? Dan kun je het kanaal ook vinden door ‘Viaplay Xtra’ tegen je afstandsbediening te zeggen.

Viaplay Xtra kijken
Kanaal 200
Onderdeel van:

Zenderopties:

HD