Viaplay bij Ziggo

Vanaf maart 2022 beschikbaar

Vanaf maart 2022 kijk je met de nieuwe streamingdienst Viaplay bij Ziggo naar Formule 1, sport, films en series.

Nieuws over Formule 1 kijken

Updates ontvangen over Formule 1 kijken in 2022?

Sport op Viaplay

Naast de Nederlandse Formule 1-programmering met de nieuwe presentatoren Amber Brantsen, Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk biedt Viaplay straks de volgende sporten aan:

  • Duitse Bundesliga
  • Engelse Premier League vanaf augustus 2022
  • Vrouwenvoetbal uit de Italiaanse Serie A en Zweedse Damallsvenskan
  • PDC wereldkampioenschap darten met Michael van Gerwen
  • Matchroom snooker en pool
  • KSW mixed martial arts (MMA)

Het Viaplay-abonnement sluit je in 2022 af. Updates ontvangen over Formule 1 kijken in 2022?

Films en series op Viaplay

Streamingdienst Viaplay trapt in maart 2022 af met internationale films en series van grote studio's als MGM en Sony en de independent studio Wiip. Verwacht daarbij een aanbod met hitfilms als Bad Boys for life, Jumanji, Men in Black en Tomb Raider.

Viaplay Originals

Onder de naam 'Viaplay Originals' zijn er meer dan 30 originele films en series beschikbaar zoals Love Me, The Box, Honour en de serie Partisan, winnaar op Cannes 2020. Viaplay, de grootste Scandinavische producent van dramaseries, plant meer dan 60 premières voor 2022.   

Samenwerking Ziggo & Viaplay

Streamingsdienst Viaplay heeft de Formule 1-uitzendrechten 2022. We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je het Formule 1-seizoen 2022 goed uit de startblokken schiet. Daarom gaan Ziggo en Viaplay samenwerken. Lees meer over de samenwerking van Viaplay Formule 1.

GP Mexico Formule 1 2021

Viaplay in 2022

Wil je alles weten over Viaplay en Ziggo in 2022? Laat het ons weten.

Viaplay is een videostreamingdienst die in 2022 naar Nederland komt. Met een Viaplay abonnement kijk je straks naar live sporten en internationale films en series.  

Viaplay is vanaf maart 2022 beschikbaar bij Ziggo. Het Viaplay-abonnement sluit je in 2022 af.

Viaplay heeft bekend gemaakt dat het streamingabonnement € 13,99 per maand gaat kosten. Zodra we meer details hebben, delen we dit uiteraard met je. Het Viaplay-abonnement sluit je in 2022 af.

Bij Ziggo kijk je Viaplay straks gewoon via je tv, computer of tablet. We bieden Viaplay aan als tv-pakket in je Ziggo abonnement.

We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken, zodat je in 2022 live via Viaplay F1 kijkt. Daarom gaan Ziggo en Viaplay samenwerken. Lees het laatste nieuws op deze pagina.