Verhuizen of samenwonen

Wil je Ziggo met je mee verhuizen?

Ga je verhuizen of samenwonen en wil je weten of Ziggo met je mee kan verhuizen?

Volg dan het stappenplan op de verhuispagina.

Een cadeautje voor in je nieuwe huis

Omdat je een trouwe klant bent

Wat zijn we blij dat we met je meeverhuizen. Daarom krijg je van ons een cadeautje. Jij kiest: gratis SmartWifi pods óf 12 maanden lang een extra tv-pakket.

Cadeautje

SmartWifi pods

Cadeautje

Extra tv-pakket

Toch afscheid nemen?

Bel ons even, zo kunnen we je het beste helpen. Ons team staat voor je klaar en kunnen mogelijke vragen beantwoorden.

Of bel gratis naar 1200 vanaf je vaste telefoonlijn van Ziggo.

Je kunt ook online opzeggen. De verwerking duurt maximaal 4 weken. We bellen vaak nog om je opzegging te bevestigen. Mochten we je de 1e keer niet bereiken dan proberen we het nog 6 keer.

Wat jammer dat je je abonnement bij Ziggo wilt opzeggen. Kunnen we ergens bij helpen? Bellen werkt het beste, onze klantenservice staat voor je klaar. Bij online opzeggen duurt het maximaal 4 weken tot je aanvraag is verwerkt. We bellen altijd om je opzegging te bevestigen.

Bellen: Bellen werkt het beste. Onze servicelijn is elke dag bereikbaar van 08.00 tot 20.00 uur.

  • 0900 1884 (normale kosten voor mobiel bellen)
  • 1200 (gratis vanaf een vaste telefoonlijn van Ziggo)

Online: Maak gebruik van het opzegformulier. Het duurt maximaal 4 weken tot je aanvraag is verwerkt. We bellen je altijd nog om je opzegging te bevestigen. Mochten we je de 1e keer niet bereiken dan proberen we het nog 6 keer.

Per brief: Je kunt het opzegformulier uitprinten en opsturen naar het onderstaande adres. Vergeet niet de brief aangetekend te versturen.

Ziggo B.V.
Postbus 43048
3540 AA Utrecht

Als je je abonnement opzegt ontvang je een brief of e-mail met de apparatuur die we graag terug willen. Dit gaat om het apparatuur die je van ons in bruikleen hebt.

Enkele dagen voor de einddatum van jouw abonnement ontvang je een retourdoos met instructies. Mocht je de apparatuur eerder willen terugsturen, dan is dat ook mogelijk. Bekijk hier hoe je dat makkelijk regelt.

Wil je opzeggen, maar is je contractperiode nog niet afgelopen? Dan kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht. Neem voor informatie hierover contact op met onze Klantenservice.
Bel gratis 1200 (vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief) voor onze Klantenservice. We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 18.00 uur.

Als je gaat samenwonen en je wilt Ziggo behouden, dan is één aansluiting genoeg voor met z’n tweetjes. Verhuist je Ziggo abonnement niet met je mee? Dan kan je gemakkelijk opzeggen via het opzegformulier.

Heb je toch een vraag? Bel gratis via 1200 (vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief). We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 18.00 uur.

Ga je in een ander land wonen? Helaas kan je Ziggo abonnement niet samen met jou de grens over. Via het opzegformulier kun je gemakkelijk je abonnement opzeggen.

Als je gaat samenwonen of verhuizen en je wilt Ziggo behouden dan regel je dit via de verhuispagina gemakkelijk verder.

Als je gaat samenwonen of verhuizen en je weet niet zeker of Ziggo met je mee kan verhuizen, bezoek dan de verhuispagina voor meer informatie.

Heb je toch een vraag? Bel gratis via 1200 (vanaf je vaste telefoonaansluiting van Ziggo) of 0900 - 1884 (normaal tarief). We zijn maandag t/m vrijdag bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 09.30 uur tot 18.00 uur.

Wil je opzeggen voor een familielid of bekende, die naar een zorginstelling verhuist? Natuurlijk kan dat. De snelste manier: bel ons op 1200 (gratis met Ziggo telefoonaansluiting) of 0900 - 1884 (normaal tarief). Natuurlijk kan je dit ook op een andere manier aan ons doorgeven: online met het opzegformulier of per post. Dan hebben we het volgende nodig om je opzegging te verwerken:

• je naam, adres, postcode en woonplaats
• je telefoonnummer (mobiel of vast)
• je klantnummer en IBAN rekeningnummer
• je geboortedatum
• wat je wil opzeggen en per wanneer
• de reden van opzegging

Na het opzeggen van je abonnement, krijg je een eindfactuur. Op deze laatste factuur kan een verrekening staan van te veel betaalde abonnementskosten. Heb je Bellen van Ziggo? Dan staan op je laatste factuur de gesprekskosten van de periode vóór de opzegdatum. Omdat je gesprekskosten altijd achteraf in rekening worden gebracht, zijn deze kosten dan pas zichtbaar en niet direct bij opzegging.