Hoeveel digitale ontvangers kan ik aansluiten?

Je kunt digitaal tv-kijken met een ontvanger, zonder kastje en met Ziggo GO. Als je graag on demand televisie kijkt of een extra zenderpakket hebt, wil je daar misschien ook wel op een tweede televisie van genieten. Dat kan met een extra  ontvanger. Hoeveel en welke ontvangers geschikt zijn, verschilt per situatie. Check hieronder de opties.

Wat bedoelen we eigenlijk met 'ontvangers'?

Met ontvangers bedoelen we alle apparatuur die je gebruikt om televisie te kijken met Ziggo. Dat kan een Ziggo Mediabox zijn, een Ziggo Mediabox XL, Ziggo Mediabox Next, Ziggo CI+ Module of een digitale ontvanger. De Mediabox XL heette eerder de Horizon Mediabox.

Uit welke ontvangers kan ik kiezen?

Als je graag digitaal tv-kijkt met een kastje krijg je van ons een mediabox in bruikleen en als dat nodig is een smartcard. Je kunt kiezen uit deze apparaten: 

  • Ziggo Mediabox XL
  • Ziggo Mediabox Next
  • Mediabox
  • Ziggo CI+ Module
  • Digitale ontvanger

Kan ik mijn ontvangers uitbreiden?

Je kunt het aantal ontvangers uitbreiden. Dat heet de Extra Optie. Hoeveel precies, hangt af van je abonnement:

Heb je een abonnement op Digitale TV met een mediabox of CI+ Module?
Dan lenen we nog maximaal twee mediaboxen, twee CI+ modules of twee digitale ontvangers (of een combinatie ervan). We leveren als dat nodig is een smartcard mee. Je hoeft dus niet zelf een smartcard te kopen. Bijvoorbeeld: Je hebt beneden een tv met een CI+ Module. Dan kun je op twee andere plekken nog extra ontvangers neerzetten.

Heb je een abonnement met een Mediabox XL?
Dan kun je geen extra Mediabox XL lenen. Je kunt wel maximaal het volgende lenen:

  • 2 digitale ontvangers of
  • 2 CI+ modules of
  • 1 digitale ontvanger of 1 CI+ Module.

Wil je toch meerdere mediaboxen gebruiken? Dan kun je overstappen naar de Mediabox Next, daar kun je maximaal 3 exemplaren van lenen.

Heb je ooit zelf een mediabox of CI+ Module aangeschaft en van ons een smartcard gekregen? Dan kun je in totaal drie smartcards activeren. Losse smartcards leveren we niet meer.

Veelgestelde vraag

Op de Mediabox staat aan de voorkant het merk. Als daar Horizon staat, heb je een Mediabox XL. Staat er een ander merk, dan noemen we dat een (extra) Mediabox of digitale ontvanger.

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo