Overslaan en ga naar inhoud

Ziggo Sport Totaal app

Heb je een abonnement op Ziggo Sport Totaal? Dan kijk je met de gratis Ziggo Sport Totaal app ook op je tablet of computer live naar alle zes kanalen van Ziggo Sport Totaal. Ook kijk je samenvattingen of complete wedstrijden terug met Ziggo Sport Totaal Gemist.

Dit heb je nodig voor de Ziggo Sport Totaal app

 1. Heb je een Android tablet? Download de app uit de Google Playstore
 2. Heb je een iPad of iPhone? Download de app uit de Appstore
 3. Druk linksonder op Mijn Account.
 4. Verander Sport1 Go naar Ziggo in de lijst met aanbieders.
 5. Druk op inloggen.
 6. Log in met je gegevens voor Mijn Ziggo.
 7. Klaar!
 1. Download de app uit de Appstore.
 2. Druk rechtsonder op Meer.
 3. Verander Sport1 Go naar Ziggo in de lijst met aanbieders.
 4. Druk op inloggen.
 5. Log in met je gegevens voor Mijn Ziggo.
 6. Klaar!
 1. Ga naar go.ziggosporttotaal.nl
 2. Klik rechtsboven op Log in.
 3. Selecteer Ziggo in de lijst met providers.
 4. Klik op Inloggen.
 5. Log in met je gegevens voor Mijn Ziggo.
 6. Klaar!

Apparaten beheren

Zodra je met een apparaat inlogt op de Ziggo Sport Totaal app, wordt het apparaat gekoppeld aan je account. Je kunt tot maar liefst vijf apparaten aan je abonnement koppelen. Wil je een apparaat vervangen? Bijvoorbeeld omdat je een nieuwe pc of tablet hebt gekocht? Ontkoppel dan het oude apparaat. Dat kan alleen op een computer.

Let op! Een apparaat vervangen kan 1 keer per 30 dagen.

 1. Ga naar go.ziggosporttotaal.nl
 2. Klik linksboven op Mijn account.
 3. Klik op Apparatuur.
 4. Klik op Verwijder achter het apparaat dat je wilt verwijderen.
 5. Klaar! Het apparaat heeft nu geen toegang meer tot Ziggo Sport Totaal.

Handige Ziggo Sport Totaal app weetjes

 • Gebruik je een Android tablet? Dan heb je minimaal Android versie 4.0.3 nodig om de app te installeren. Daarnaast werkt de app alleen op tablets met een schermafmeting van 10 inch of groter. Heeft je toestel een lagere versie van Android? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.
 • Gebruik je een iPad of iPhone? Dan heb je minimaal versie 6.0 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren. iOS 6.0 is beschikbaar voor de iPad 2 en nieuwer, en voor de iPhone 4 en nieuwer.
 • De Ziggo Sport Totaal app is niet beschikbaar voor smartphones met het Android of Windows Phone besturingssysteem.

Heb je net Ziggo Sport Totaal besteld? Dan kan het nog 48 uur duren voordat je ook kunt inloggen op de Ziggo Sport Totaal app met je inloggegevens voor Mijn Ziggo. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

 

De Ziggo Sport Totaal app kun je op maar liefst vijf apparaten installeren en op één apparaat actief gebruiken. Dat betekent dat het niet mogelijk is om met twee apparaten tegelijk een wedstrijd te kijken.

 

De Ziggo Sport Totaal app heeft een internetsnelheid van minimaal 500 Kbit/s nodig om goed te werken. Dat is maar een halve Mbit. Met een gemiddelde wifi-verbinding of met een 3G- of 4G-verbinding kun je dus prima de vele sportevenementen op de Ziggo Sport Totaal app volgen.

 

Om de Ziggo Sport Totaal app op je computer te bekijken heb je Microsoft Silverlight nodig. Gebruik je de browser Firefox of Google Chrome? Dan kan het zijn dat Microsoft Silverlight niet werkt en je de Ziggo Sport Totaal app niet kunt gebruiken. Dat los je op door Internet Explorer te gebruiken als browser.

 

Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zo begin je weer met een schone lei. Ervaar je problemen met de Ziggo Sport Totaal app op je computer? Ga dan naar go.ziggosporttotaal.nl/main/systemcheck en controleer of je systeem geschikt is.