FOX Sports GO

Heb je een abonnement op een van de FOX Sports pakketten? Dan kun je automatisch ook FOX Sports GO gebruiken. Met die app kijk je gratis alle live-wedstrijden, zinderende samenvattingen en goals op je computer, tablet of smartphone.

Dit heb je nodig voor FOX Sports GO

FOX Sports GO app is ook beschikbaar voor:

  • Samsung smart-tv's uit 2012 of nieuwer
  • Philips smart-tv's uit de 6000 serie of nieuwer
  • Xbox 360 in combinatie met een Live Gold Membership
FOX Sports GO app installeren
FOX Sports GO installeren op je computer
FOX Sports GO op een Xbox 360 installeren
FOX Sports GO op een smart-tv installeren

Update nu de FOX Sports GO app

Gebruik je de FOX Sports GO app al op je smartphone of tablet? Update hem dan nu vóór het nieuwe sportseizoen van start gaat. De oude versie van de app werkt namelijk niet meer en je wilt natuurlijk geen seconde missen.

Zo update je de app voor Android
Zo update je de app voor iPhone of iPad

FOX Sports GO Dagpas

Spaar je airmiles en heb je een code ontvangen voor een FOX Sports GO Dagpas? Activeer de code op foxsports.nl. Je ontvangt dan een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je 24 uur lang FOX Sports GO kunt gebruiken. Deze actie verloopt via FOX Sports zelf. Ziggo kan je hier helaas niet verder mee helpen.

Handige FOX Sports GO weetjes

Over de versie van de app

  • De laatste versie van de FOX Sports GO app voor Android is versie 5.0
  • De laatste versie van de FOX Sports GO app voor iPhone en iPad is versie 6.0

Heb je nog een oudere versie van de app geïnstalleerd staan? Dan werkt hij mogelijkheid niet goed. Update de app in de Play Store of App Store op je smartphone of tablet.

Over de software van je apparaat

  • Gebruik je een Android smartphone of tablet? Dan heb je minimaal Android versie 4.0 nodig om de app te installeren. Heeft je toestel een lagere versie van Android? Controleer dan op de website van de fabrikant of er een update beschikbaar is.
  • Gebruik je een iPhone of iPad? Dan heb je minimaal versie 7 van het iOS besturingssyteem nodig om de app te installeren. iOS 7 is beschikbaar voor de iPad 2 en nieuwer, en voor de iPhone 4 en nieuwer.
  • De FOX Sports GO app is niet beschikbaar voor Windows Phone.
  • De FOX Sports GO app is niet beschikbaar voor de Xbox One.

Over inloggen

Heb je net FOX Sports besteld? Dan kan het nog 48 uur duren voordat je ook kunt inloggen bij FOX Sports GO met je Mijn Ziggo inloggegevens. Lukt het daarna nog steeds niet om in te loggen? Neem dan contact op met de Klantenservice.

Over het aantal gebruikers

Je kunt met maar liefst drie apparaten tegelijk ingelogd zijn op één internetaansluiting (IP-adres) in Nederland. Het is niet mogelijk om op meerdere apparaten tegelijk een live-wedstrijd te bekijken.

Over je internetverbinding

FOX Sports GO zendt live wedstrijden uit in hoge kwaliteit. Daarom raden we een internetverbinding van minimaal 10 Mbit/s aan. Het is niet mogelijk om live-wedstrijden te kijken met een 3G- of 4G-verbinding of met een buitenlandse internetverbinding.

Over problemen oplossen

Werkt de app niet goed? Loopt hij bijvoorbeeld vast of zie je haperingen in beeld? Los het eenvoudig op door de app te verwijderen en vervolgens opnieuw te installeren. Zo begin je weer met een schone lei. Kom je er niet uit? Kijk dan op de klantenservicepagina van FOX Sports.

 
 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo