Netflix op de Ziggo Mediabox XL

De beste films en series ontdek en bekijk je gewoon via Netflix op je Mediabox XL

Kun jij uren achter elkaar kijken naar afleveringen van Stranger Things? Of ben je helemaal weg van Undercover? Dan heb jij Netflix nodig op je digitale ontvanger. Lees hier hoe je dit snel regelt!

Wat heb je nodig om Netflix te kijken?

 • Een Netflix-abonnement
  Een Netflix-abonnement sluit je rechtstreeks af bij Netflix. Op de site van Netflix zie je een overzicht van de kosten per abonnement. Bij Ziggo kun je dan zonder extra kosten gebruik maken van de Netflix app.
 • Een Mediabox XL of Mediabox Next
  Om Apps zoals Netflix, Videoland of XITE op je televisie te kijken, heb je een mediabox nodig die de juiste apps hebben. De Mediabox XL en Mediabox Next zijn hiervoor geschikt.
  Ontdek alle mogelijkheden van de mediaboxen van Ziggo en vind het bijbehorende abonnement dat het beste bij je past. Info over abonnementen

Zo start je de Netflix app op je Ziggo Mediabox XL

Kanaal 150
Zap naar kanaal 150 en Netflix wordt automatisch geopend. Gaat dit niet vanzelf? Zap dan even naar een ander kanaal, wacht een minuut en ga dan weer terug naar kanaal 150.

Netflix app Ziggo

App openen met je afstandsbediening
Je kunt de app ook openen met de volgende stappen:

 1. Zet de televisie en de Mediabox XL aan.
 2. Druk op de MENU-knop van de afstandsbediening.
 3. Kies voor de optie TV Apps.
 4. Druk op OK. Je ziet nu de apps.
 5. Selecteer Netflix.
 6. Druk op OK.

 

Zie je het Netflix logo maar gebeurt er niks?
Ga dan naar www.netflix.com en kies voor "Afmelden op alle apparaten". Dit doe je vanuit je accountinstellingen. Herstart de Mediabox XL door hem even uit- en aan te zetten (links achter zit een aan/uit knop). Zet de mediabox vervolgens weer aan met de afstandsbediening en wacht ongeveer een minuut met het zappen naar kanaal 150. Je kunt nu weer inloggen en de app gebruiken.

Veelgestelde vragen

Op de site van Netflix kun je je inloggegevens opnieuw opvragen.

Je sluit een abonnement af via Netflix. Op de site van Netflix vind je informatie over de kosten. Hier registreer je je abonnement ook. Netflix schrijft de abonnementskosten bij je af. Voor het gebruik van Netflix via de Netflix app op de mediabox betaal je niets extra’s.

Nee dat kan niet. Je kunt alleen rechtstreeks bij Netflix een abonnement nemen. 

Antwoord niet gevonden?

Stel je vraag op de Ziggo Community.

Naar de Ziggo Community

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo