Je favoriete TV apps op één plek

Ervaar Ziggo TV & Streaming

Een serie bingen, muziek luisteren of een sportlesje in de woonkamer. Je gebruikt je tv tegenwoordig voor veel meer dan 'gewoon' tv-kijken. Wist je dat je al je favoriete TV apps op één plek hebt? Zo geniet je snel en simpel van al het moois op tv.

Uitgelicht

Dit zijn de populairste TV apps

Netflix

Het aanbod van Netflix is zó divers; je raakt niet uitgekeken. En je bingt favorieten gewoon via de Netflix-app op je tv. Start de app via het menu of ga naar kanaal 150 op je tv.

Disney+

Geniet met Disney+ van de beste verhalen uit de 6 geweldige werelden Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Allemaal op één plek. Start de app via het menu of ga naar kanaal 155 op je tv.

HBO Max

Geniet van de grootste blockbusters, de meest indrukwekkende verhalen en onvergetelijke klassiekers. En dat allemaal op één plek. Start de app via het menu of ga naar kanaal 156 op je tv.

Videoland

Topseries van eigen bodem. Maar ook reality-programma’s kijk je via Videoland op je mediabox. Start de app via het menu of ga naar kanaal 151 op je tv.

Prime Video

Bekroonde Amazon Originals en exclusieve films en series kijk je gemakkelijk via Prime Video op je mediabox. Start de app via het menu of ga naar kanaal 153 op je tv.

Viaplay

Een unieke combinatie van live sport zoals Formule 1®, Bundesliga, en PDC Darts. Maar ook films en series waaronder Viaplay originals. Met Viaplay heb je altijd wat te kiezen.

NPO

Alles van NPO in één app, ook van langer dan een week geleden. Kijk films, series, talkshows, docu’s, nieuws en meer. Start de app via het menu of ga naar kanaal 152 op je tv.

Hayu

Krijg je ook nooit genoeg van realityshows? Met Hayu heb je keuze uit meer dan 300 reality-programma’s.

Film1

Je hebt altijd een goede film bij Film1. Met de Film1-app kijk je de nieuwste films en klassiekers on demand, wanneer het jou uitkomt.

Zo werkt het

Naar je favoriete TV apps

 Start je apps in het tv-menu, met stembesturing op je afstandsbediening of via het tv-kanaal.

mediabox next afstandsbediening

In het tv-menu

Snel naar je TV apps? Druk op het huis-icoontje en kies in het menu 'TV APPS'. Hier zie je de populaire apps én de apps die je als laatste hebt gebruikt.

Met stembesturing

Heb je de nieuwste afstandsbediening met stembesturing? Druk dan op het microfoontje en zeg 'TV apps' of bijvoorbeeld 'Netflix'. Je afstandsbediening luistert naar je.

Via het tv-kanaal

Sommige apps hebben zelfs een eigen kanaal, handig hè? Zo vind je bijvoorbeeld Netflix op kanaal 150, Videoland op 151, Prime Video op 153 en Disney+ op 155.

Tip: betaal je streamingdiensten via Ziggo en geniet eenvoudig van films, series en sport

Ontdek meer functies

Kies jouw mediabox

We onderscheiden drie soorten tv-kastjes; de Next Mini, de Mediabox Next en de Mediabox XL. Alle drie maken zij tv kijken persoonlijker, slimmer én makkelijker. Toch verschillen ze van elkaar. En de Mediabox XL kun je nog wel in huis hebben, maar leveren we niet meer.

Next Mini

Next Mini

Dit is het kleine broertje van de Mediabox Next, inclusief 4K. Sluit deze box aan op je modem met een internetkabel en je hebt de snelste en meest stabiele verbinding. Je ontvangt de Next Mini bij een nieuw TV Start abonnement.

Mediabox Next

Mediabox Next

De Mediabox Next heeft alles wat de Mediabox XL te bieden heeft, maar is compacter en heeft bovendien 4K. Sluit deze box aan met de coaxkabel én op je modem met een internetkabel en dan heb je de snelste en meest stabiele verbinding.

Mediabox XL

Mediabox XL

Bepaal waar, wat én wanneer je kijkt met de Mediabox XL. Je zoekt en vindt makkelijk met het eenvoudige menu. Praten met je Mediabox XL? Dat doe je via je afstandsbediening. De Mediabox XL wordt niet meer geleverd.