Ervaar Ziggo TV

Alle TV apps op één plek

Een serie bingen, muziek luisteren of een sportlesje in de woonkamer. Je gebruikt je tv tegenwoordig voor veel meer dan 'gewoon' tv-kijken. Wist je dat je al je favoriete TV apps op één plek hebt? Zo geniet je snel en simpel van al het moois op tv.

Uitgelicht

Dit zijn de populairste TV apps

Netflix

Het aanbod van Netflix is zó divers; je raakt niet uitgekeken. En je bingt favorieten als The Crown en Narcos gewoon via de Netflix-app op je tv. Start de app via het menu of ga naar kanaal 150 op je tv.

Videoland

Topseries van eigen bodem zoals Judas en Mocro Maffia. Maar ook reality-programma’s als Married at First Sight kijk je via Videoland op je mediabox. Start de app via het menu of ga naar kanaal 151 op je tv.

Viaplay

Een unieke combinatie van live sport zoals Formule 1, Bundesliga, en PDC Darts. Maar ook films en series waaronder Viaplay Originals. Met Viaplay heb je altijd wat te kiezen.

Prime Video

Bekroonde Amazon Originals en exclusieve films en series kijk je gemakkelijk via Prime Video op je mediabox. Start de app via het menu of ga naar kanaal 153 op je tv.

NPO

Alles van NPO in één app, ook van langer dan een week geleden. Kijk films, series, talkshows, docu’s, nieuws en meer. Start de app via het menu of ga naar kanaal 152 op je tv.

YouTube

Van je favoriete muziekclips tot handige tutorials en van games tot het laatste nieuws. Noem het en je vindt het op YouTube.

YouTube Kids

Een aparte app waar kids eenvoudig en op een leuke manier zelfstandig kunnen verkennen. Meer over YouTube Kids.

hayu

Krijg je ook nooit genoeg van realityshows? Met hayu heb je keuze uit meer dan 300 reality-programma’s zoals Keeping Up With the Kardashians en The Real Housewives.

Cinetree

Films die je langer bijblijven dan dat ze duren, dát is Cinetree. En met Cinetree vind je extra verdieping via de filmclub, artikelen en inleidingen van experts. Voor de echte filmliefhebbers.

Film1

Je hebt altijd een goede film bij Film1. Met de Film1-app kijk je de nieuwste films en klassiekers on demand, wanneer het jou uitkomt.

Zo werkt het

Naar je favoriete TV apps

 Start je apps in het tv-menu, met stembesturing op je afstandsbediening of via het tv-kanaal.

mediabox next afstandsbediening

In het tv-menu

Snel naar je TV apps? Druk op het huis-icoontje en kies in het menu 'TV APPS'. Hier zie je de populaire apps én de apps die je als laatste hebt gebruikt.

Met stembesturing

Heb je de nieuwste afstandsbediening met stembesturing? Druk dan op het microfoontje en zeg 'TV apps' of bijvoorbeeld 'Netflix'. Je afstandsbediening luistert naar je.

Via het tv-kanaal

Sommige apps hebben zelfs een eigen kanaal, handig hè? Zo vind je Netflix op kanaal 150, Videoland op 151, de NPO-app op 152 en Prime Video op 153.

Ontdek meer functies

Kies jouw mediabox

We onderscheiden drie soorten tv-kastjes; de Mediabox XL, de Mediabox Next en de Next Mini. Alle drie maken zij tv kijken persoonlijker, slimmer én makkelijker. Toch verschillen ze van elkaar. En de Mediabox XL kun je nog wel in huis hebben, maar leveren we niet meer.

Mediabox XL

Mediabox XL

Bepaal waar, wat én wanneer je kijkt met de Mediabox XL. Je zoekt en vindt makkelijk met het eenvoudige menu. Praten met je Mediabox XL? Dat doe je via je afstandsbediening. De Mediabox XL wordt niet meer geleverd.

Mediabox Next

Mediabox Next

De Mediabox Next heeft alles wat de Mediabox XL te bieden heeft, maar is compacter en heeft bovendien 4K. Sluit deze box aan met de coaxkabel én op je modem met een internetkabel en dan heb je de snelste en meest stabiele verbinding.

Next Mini

Next Mini

Dit is het kleine broertje van de Mediabox Next, inclusief 4K. Sluit deze box aan op je modem met een internetkabel en je hebt de snelste en meest stabiele verbinding. Je ontvangt de Next Mini bij een nieuw TV Start abonnement.