Ervaar Ziggo TV

Alle TV apps op één plek

Een serie bingen op Videoland, muziek luisteren via Xite of een sportlesje in de woonkamer. Je gebruikt je tv tegenwoordig voor veel meer dan 'gewoon' tv-kijken. Wist je dat je al je favoriete TV apps op één plek hebt? Ontdek het gemak van de TV apps op je mediabox.

tv apps bij ziggo

Uitgelicht

Dit zijn de populairste TV apps

Wist je dat je ruim 20 verschillende TV apps hebt op je mediabox? Bekijk de tips voor TV apps of check het handige overzicht van alle TV apps.

Netflix

Het aanbod van Netflix is zó divers: je raakt niet uitgekeken. En je bingt favorieten als The Crown gewoon via de app op je tv. Start Netflix via het menu of ga naar kanaal 150 op je tv.

Videoland

Topseries van eigen bodem zoals Judas en Mocro Maffia. Maar ook reality-programma’s als Married at First Sight kijk je via de app op je mediabox.

Xite

24/7 de populairste muziek én muziekvideo’s in huis. Met Xite Music Videos en Xite Music maak je er elke dag een muzikaal feestje van.

Prime Video

Bekroonde Amazon Originals en exclusieve films en series kijk je gemakkelijk via Prime Video op je mediabox. Start de app via het menu of ga naar kanaal 153 op je tv.

NPO

Alles van NPO in één app, ook van langer dan een week geleden. Kijk films, series, talkshows, docu’s, nieuws en meer. Start de app via het menu of ga naar kanaal 152 op je tv.

 youtube kijken mediabox next

YouTube

Van je favoriete muziekclips tot handige tutorials en van games tot het laatste nieuws. Noem het en je vindt het op YouTube.

mediabox next afstandsbediening voor tv apps

Zo ga je naar je TV apps

Snel naar je TV apps? Druk op het huis-icoontje en kies in het menu 'TV APPS'. Hier vind ook je makkelijk je laatst gekozen apps terug en een zoekfunctie om nieuwe apps te ontdekken. Meer weten over TV apps?

Ontdek Ziggo TV

Kies jouw mediabox

mediabox next

Ontdek de Mediabox Next

De Mediabox Next kan nog veel meer. Tv-kijken wordt écht persoonlijk met de speciale TV apps, gepersonaliseerde kijktips en streaming van je eigen media naar de tv. En wat dacht je van Voice Control op je afstandsbediening?

mediabox XL

Ontdek de Mediabox XL

Heeft je Mediabox XL onlangs een software upgrade gehad? Dan heb je een compleet nieuwe tv-ervaring. Tv-kijken wordt écht persoonlijk met de speciale TV apps, kijktips en kijkprofielen. Ontdek wat je allemaal nog meer kan met je mediabox:

Nog geen tv van Ziggo?

Wil je opnemen, pauzeren of je opgenomen programma's in de cloud opslaan? Bekijk wat de opties zijn in de verschillende pakketten van Ziggo, of bekijk welke functies onze mediaboxen nog meer te bieden hebben: