Afstandsbediening

De afstandsbediening van je digitale ontvanger is essentieel voor het kijken van je favoriete tv-programma's. Hier vind je alle informatie over de afstandsbedieningen van Ziggo.

Verschillende afstandsbedieningen

We leveren verschillende afstandsbedieningen bij verschillende mediaboxen. Dat is omdat de afstandsbediening soms direct van ons komt en andere keren van de fabrikant van de mediabox. Je herkent de afstandsbediening aan het logo onderop de afstandsbediening.

Afstandsbedieningen van Ziggo

Eigenschappen

  • altijd garantie bij ons
  • alleen bij ons verkrijgbaar
  • kunnen ook je tv aansturen

Afstandsbedieningen van de fabrikant

Eigenschappen

  • de eerste 2 jaar garantie via ons
  • te koop in de winkel of te bestellen bij de fabrikant
  • sommige kunnen je tv aansturen

Je afstandsbediening koppelen aan andere apparatuur

Heb je een afstandsbediening met een Ziggo of UPC logo? Dan kun je die zo instellen dat je maar één afstandsbediening hoeft te gebruiken voor al je apparatuur. Je moet hem dan eenmalig instellen voor gebruik met je tv, dvd-speler/-recorder of videorecorder. Voor de Ziggo Mediabox XL is het alleen mogelijk om de tv te koppelen aan de afstandsbediening.

Zo koppel je de afstandsbediening

Problemen met de afstandsbediening oplossen

Reageert de afstandsbediening niet meer? Of is er misschien iets afgebroken? Wat het probleem ook is, zo los je het op. Wil je een nieuwe kopen, omdat bijvoorbeeld de knoppen versleten zijn? Controleer dan hierboven eerst of de afstandsbediening bij ons vandaan komt of bij de fabrikant. Zo weet je precies met wie je contact kunt opnemen.

 
 

Kom je er niet uit?

Neem dan contact met ons op.

Contact met Ziggo