Netflix op de Ziggo Mediabox XL

De populairste app voor films en series nu ook op Mediabox XL: Netflix

Kun jij uren achter elkaar kijken naar afleveringen van Breaking Bad? Of ben je helemaal weg van House of Cards? De beste films en series ontdek en bekijk je gewoon via Netflix op je Mediabox XL.

Wat heb ik nodig?

Het begint met de Ziggo Mediabox XL

Je kijkt apps zoals Netflix, Youtube of Xite op je televisie via de Mediabox XL. Ontdek alle mogelijkheden van de box en bekijk welk abonnement het beste bij je past.

Kijk, zo start je de app

Zap naar kanaal 150 en Netflix wordt automatisch geopend.

Je kunt de app ook openen met de volgende stappen:

  1. Zet de televisie en de Mediabox XL aan.
  2. Druk op de terug-knop van de afstandbediening.
  3. Druk op het pijltje naar links.
  4. Druk twee keer op OK. Je ziet nu de apps.
  5. Ga naar de categorie TV & Video.
  6. Selecteer Netflix.
  7. Druk op OK.

Wat kost Netflix bij Ziggo?

Je sluit een abonnement rechtstreeks af bij Netflix. Op de site van Netflix zie je een overzicht van de kosten per abonnement. De eerste maand kun je Netflix gratis gebruiken.

Veelgestelde vragen

Ik ben mijn inloggegevens van Netflix vergeten. Waar vind ik deze?

Op de site van Netflix kun je je inloggegevens opnieuw opvragen.

Kan ik Netflix ook gebruiken met de Extra Mediabox XL op de slaapkamer?

De Netflix app heeft een tijdje op de Extra Mediabox XL gestaan, maar we hebben hem er weer afgehaald. We waren iets te ijverig, want nog niet alles werkte zoals het hoort. Op de standaard Ziggo Mediabox XL werkt de app gewoon.

Heb je een Chromecast of AirPlay? Dan kun je Netflix wel streamen naar je tweede tv. Dat werkt net zoals met de Ziggo GO app.

Ik heb mijn Mediabox XL op kanaal 150 gezet, maar de app start niet. Wat kan ik doen?

  • Wanneer je de Mediabox XL opstart en direct op kanaal 150 zet, start de Netflix-app soms niet automatisch. Dit komt doordat de Mediabox nog niet helemaal is opgestart. Je lost dit op door even te zappen naar een ander kanaal. Na ongeveer een minuut kun je dan weer teruggaan naar kanaal 150.
  • Zie je het Netflix logo, maar gebeurt er verder niets? Ga dan naar www.netflix.com en kies voor "Afmelden op alle apparaten". Dit doe je vanuit je accountinstellingen. Herstart de Mediabox XL door hem even uit- en daarna weer aan te zetten (links achter zit een aan/uit knop). Zet de mediabox vervolgens weer aan met de afstandsbediening en wacht ongeveer een minuut met het zappen naar kanaal 150. Je kunt nu weer inloggen en de app gebruiken.

Wie schrijft de abonnementskosten af?

Via Netflix wordt het abonnement afgesloten. Dit kan via de app op de Mediabox XL of op de site van Netflix zelf. Je betaalt de abonnementskosten aan Netflix.

 

Antwoord niet gevonden?

Op onze community lopen ook gesprekken over Netflix. Misschien vind je daar je antwoord. 

Of neem contact op met onze Klantenservice.