Overslaan en ga naar inhoud
Vorige winacties Ajax bij Ziggo

Bekijk de vorige Ajaxwinacties

Ziggo Buikschuifbaan

Juichen en buikschuiven tijdens de Klassieker? Ziggo klanten deden een ‘Overmarsje’ tijdens Ajax-Feyenoord in de Johan Cruijff ArenA.

Ajax Old Stars (50+)

De backies net zo tureluurs spelen als Sjaakie? Deze voetbalmaatjes hadden de dag van hun leven tijdens de clinic van Sjaak Swart en Dick Schoenaker.

Jari zoekt huisgenoten

Ajax-legende Jari Litmanen keerde terug naar Amsterdam voor de Klassieker. Pieter en Mike werden zijn huisgenoot in het Ziggo Huisje.

Kids Clinic

Leren dribbelen als David Neres of passen als Daley Blind? Super gaaf! Honderd kinderen trainden als een échte prof tijdens de Ajax Clinic.

Golden Seats

Jochem won de Golden Seats en zit het hele seizoen op de beste plekken van de Johan Cruijff ArenA. Sjaak zocht 'm op om hem te feliciteren.

Europa Leaguefinale

Ajax achterna vliegen naar Stockholm voor de finale van de Europa League? Voor Ton, Jorrit, Arco en Jordi werd hun droom werkelijkheid.

Ziggo: trotse hoofdsponsor van Ajax

Ziggo en Ajax doen een één-tweetje. Want sinds 2015 zijn we de hoofdsponsor van Ajax. En daar zijn we erg trots op! Ajax staat voor mooi en bruisend voetbal. Een team dat speelt met lef en er alles aan doet om te winnen. En dat met aanstekelijk plezier en optimisme.

ajax