Overslaan en ga naar inhoud
You Seizoen 5

You Seizoen 5

Het vijfde seizoen komt eraan!

 

Hello you. Na vier griezelige seizoenen is de geliefde serie You terug voor een vijfde (en laatste) seizoen op Netflix. De opnames zijn inmiddels begonnen, maar wanneer we het nieuwe seizoen kunnen streamen, dat is nog niet bekend. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan hieronder wat we tot nu toe weten over seizoen 5 van You.

Wat we weten over You seizoen 5

Beleef You op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 15 mei 2024

Hoewel we nog niet precies weten wat er in het vijfde seizoen van You gaat gebeuren, weten we wel dat de opnames in New York plaatsvinden.

Tot nu toe speelde ieder seizoen zich in een andere stad af. Zo zocht Joe eerder de liefde in New York, Los Angeles, San Francisco en Londen. In het laatste seizoen keert Joe terug naar New York met zijn partner Kate, om (weer) een nieuwe start te maken.

Op 25 maart plaatste Netflix nog een foto op Instagram van hoofdrolspeler Penn Badgley in New York, met het bijschrift 'Terug naar waar het allemaal begon'. Maar wie (of wat) Joe tegenkomt bij zijn terugkeer naar New York, dat blijft nog even een mysterie.

Seizoen 4 eindigde met een scène van Joe en Kate die rustig leefden in New York. Terwijl Joe zijn moordverleden probeert te ontwijken, maakt hij plannen om de wereld te 'verbeteren' met Kate aan zijn zijde. Zoals de foto van Penn Badgley al suggereerde, lijkt het volgende seizoen hun leven in New York te gaan volgen. Maar we weten allemaal hoe snel dingen kunnen veranderen zodra Joe de controle verliest…

Als we het over de cast van You seizoen 5 hebben, dan keert Penn Badgley natuurlijk terug als Joe Goldberg. Hij wordt vergezeld door Charlotte Ritchie, die opnieuw de rol van Kate zal vertolken. Daarnaast zien we dit seizoen ook een flink aantal nieuwe gezichten, zoals Griffin Mathews (o.a. bekend van Your Place or Mine), Anna Camp (o.a. bekend van Pitch Perfect) en Madeline Brewer (o.a. bekend van The Handmaid’s Tale). Recentelijk heeft Netflix ook Natasha Behnam, Pete Ploszek, Tom Francis en Bianca 'b' Norwood nog aan de cast toegevoegd.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

You Seizoen 5 Trailer

Waar gaat You over?

De serie 'You' draait om Joe Goldberg. In seizoen 1 is hij de manager van een boekwinkel in New York, waar hij verliefd wordt op de blonde schrijfster Guinevere Beck (gespeeld door Elizabeth Lail).

In het begin lijkt Joe erg romantisch en lief, maar al snel wordt duidelijk dat hij een geobsedeerde stalker is. Zo doet hij er alles aan om ervoor te zorgen dat Guinevere en hij bij elkaar komen, zelfs als hij daarvoor mensen moet kwetsen of (letterlijk) uit de weg moet ruimen.

In de opvolgende seizoenen blijft de serie Joe volgen, steeds op een andere locatie en met een obsessie voor een andere vrouw.

Deze thrillerserie is gebaseerd op de romans van Caroline Kepnes.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht