Overslaan en ga naar inhoud
Wednesday Seizoen 2

Wednesday Seizoen 2

Het is bevestigd: er komt een tweede seizoen!

 

Heb jij het eerste seizoen van Wednesday ook in één keer verslonden? Dan hebben we goed nieuws! Netflix heeft het tweede seizoen van Wednesday namelijk officieel aangekondigd op 6 januari 2024. Op welke datum Wednesday seizoen 2 daadwerkelijk uitkomt blijft nog wel even geheim. Ben je benieuwd naar wat je kunt verwachten in het nieuwe seizoen? Je leest hieronder wat we tot nu toe weten.

Wat we weten over Wednesday seizoen 2

Beleef Wednesday op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 7 juni 2024

De aankondiging voor het tweede seizoen werd op 6 januari 2024 gedaan in de vorm van een video-teaser op het officiële socialmedia-account van Wednesday Addams. Bij de video post Wednesday de veelzeggende woorden "More torture is coming. Lucky you.".

In de video zien we Jenna Ortega in haar rol van Wednesday Addams, die zegt: "De afgelopen weken werd er op me gejaagd, ben ik behekst en miljoenen keren nagedaan op het internet. Het was pure marteling. Bedankt.".

Het belooft dus een spannend tweede seizoen te worden! Wat we nu al weten, is dat de opnames in april 2024 van start gaan. Waar er voor seizoen 1 in Roemenië gefilmd werd, zal de cast voor seizoen 2 naar Ierland afreizen. De meeste castleden zullen ook in seizoen 2 weer hun opwachting maken, waarbij de relaties tussen de verschillende personages nog meer diepgang zullen krijgen.

Zo krijgt de vriendschap tussen Wednesday en Enid extra aandacht. En ook de relatie tussen Wednesday en haar moeder Morticia zal zich op een interessante manier ontwikkelen. Zeker nu haar moeder meer weet over de unieke krachten van haar dochter.

Personages die we in het tweede seizoen niet meer terug zullen zien, zijn Xavier, Sherrif Donovan Galpin en Yoko Tanaka. Maar er komen ook nieuwe personages bij! Dit zullen Karloff, Wolfgang en Annie zijn. Het is op dit moment nog niet bekend hoe deze personages precies ingevuld gaan worden.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Wednesday Seizoen 2 Trailer

Waar gaat Wednesday over?

'Wednesday' is een spannende Netflix-serie vol mysterie en bovennatuurlijke krachten. Wanneer Wednesday Addams haar middelbare schooltijd aan Nevermore Academy begint, komen tegelijkertijd haar paranormale krachten tot uiting. Terwijl ze deze krachten probeert te beheersen, doet ze haar best om een gruwelijke moordreeks te dwarsbomen én duikt ze in het monstermysterie van haar woonplaats.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht