Overslaan en ga naar inhoud
Virgin River Seizoen 6

Virgin River Seizoen 6

Dit is wat we tot nu toe weten!

 

Goed nieuws voor de fans van Virgin River! Netflix heeft namelijk bevestigd dat er een zesde seizoen aankomt, dat as we speak wordt opgenomen. Kan jij ook niet wachten om te zien hoe de levens van Mel en Jack verdergaan en om te ontdekken hoe de andere personages zich zullen ontwikkelen? Lees dan snel verder, want hieronder vertellen we je alles wat we tot nu toe weten over Virgin River seizoen 6.

Wat we weten over Virgin River seizoen 6

Beleef Virgin River op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 23 april 2024

De opnames voor het zesde seizoen van Virgin River zijn inmiddels van start gegaan en zullen naar verwachting omstreeks 17 mei 2024 afgerond worden. Je zult dus nog even geduld moeten hebben, want het nieuwe seizoen zal op zijn vroegst in het najaar van 2024 of in het begin van 2025 uitgebracht worden.

We weten bovendien nu al dat het zesde seizoen niet uit twaalf, maar uit tien afleveringen zal bestaan. Dit zijn er dus twee minder dan je van Virgin River gewend bent. Het is daarnaast nog niet duidelijk of het seizoen in één keer wordt uitgebracht, of in twee delen, zoals bij seizoen vijf het geval was.

Zoals bij elk nieuw seizoen van Virgin River, zijn de verwachtingen ook dit keer weer hooggespannen. Hoe gaat het bijvoorbeeld verder tussen Charmaine en Calvin, nu we weten dat Calvin de vader van haar tweeling is? En hoe zit het met het lichaam dat in het bos gevonden is? Maar de belangrijkste vraag is natuurlijk: lukt het Mel en Jack om in dit seizoen eindelijk te trouwen? De mogelijkheid van een Virgin River-bruiloft lijkt namelijk steeds realistischer te worden!

Ildiko Susany (een van de schrijvers van Virgin River) heeft alvast een tipje van de sluier opgelicht over het nieuwe seizoen. Ze vertelt dat het zesde seizoen zich vooral zal concentreren op Mel en Jack, maar dat ook de verhalen van de andere personages niet worden vergeten…

Wat de cast betreft, lijkt het erop dat de meeste acteurs zullen terugkeren in het nieuwe seizoen. Hoewel er enige speculatie is over het vertrek van Danny (Kai Bradbury), zullen Mel (Alexandra Breckenridge) en Jack (Martin Henderson) sowieso weer van de partij zijn. Wat nieuw is, is dat Martin Henderson zich dit seizoen ook met de regie bezig zal gaan houden.

 

Virgin River Seizoen 6 Trailer

Netflix heeft op dit moment nog geen officiële trailer voor Virgin River seizoen 6 vrijgegeven, maar hieronder kun je alvast de algemene trailer van Virgin River bekijken. Zodra de trailer voor seizoen 6 uit is, vind je hem hier.

Waar gaat Virgin River over?

In 'Virgin River' volg je het verhaal van Melinda Monroe, een verpleegster die op zoek is naar een nieuwe start, om zo haar pijnlijke ervaringen uit het verleden te vergeten. Haar verhuizing naar het hechte dorpje Virgin River brengt haar vervolgens in een wereld vol uitdagende situaties, onverwachte wendingen en nieuwe connecties.

Droom jij ervan om een nieuw leven te beginnen in een idyllisch stadje, omringd door prachtige bergen en bijzondere buren? Dan is Virgin River echt de serie voor jou! Geniet van de prachtige landschappen en leer de warme en hechte gemeenschap van Virgin River kennen. Maar pas op: als je aan deze serie begint, is de kans groot dat je verslaafd raakt!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht