Overslaan en ga naar inhoud
The Rookie Seizoen 7

The Rookie Seizoen 7

Het zevende seizoen komt eraan!

 

Fan van The Rookie? Dan hebben we goed nieuws, want de serie keert terug voor een zevende seizoen! Fans kijken ernaar uit om te ontdekken wat er gaat gebeuren met John Nolan en zijn team bij de politie van Los Angeles (LAPD). We moeten nog even wachten, want de première staat gepland voor begin 2025. Benieuwd wat we nog meer weten over The Rookie seizoen 7? Ontdek het hieronder.

Wat we weten over The Rookie seizoen 7

Beleef The Rookie bij Net5 met Ziggo

Laatste update: 19 juli 2024

Het vorige seizoen eindigde met een aantal enorme plottwists. Oscar en Jason ontsnapten uit de gevangenis en vormden een directe bedreiging voor Nolan en Bailey. Monica, die een dubbelrol speelde, werd ontmaskerd als schurk. Ondertussen bleef Tim zijn therapie volgen en had Lucy een heldhaftig moment.

Wat betekent de ontsnapping van Oscar en Jason voor Nolan en Bailey? Wie The Rookie een beetje kent, snapt dat dit weer een aantal spannende confrontaties en onverwachte wendingen op zal leveren. En wat gebeurt er met Monica nu ze is ontmaskerd als schurk?

De fans hopen in het nieuwe seizoen te zien hoe Lucy en Tim omgaan met hun veranderde dynamiek na de relatiebreuk. Zal Tim wel doorgaan met zijn therapie en het werken aan zijn persoonlijke groei? Daarnaast zijn we natuurlijk benieuwd of Chen en Harper meer undercoverwerk zullen gaan doen.

Er is genoeg om over te speculeren, maar wat de echte inhoud van het nieuwe seizoen wordt, dat moet nog blijken. Eén ding is zeker: seizoen 7 belooft weer vol actie te zitten!

 

De cast van The Rookie seizoen 7

De volledige hoofdcast keert terug in seizoen 7. Je ziet onder andere: John Nolan (Nathan Fillion), Tim Bradford (Eric Winter), Lucy Chen (Melissa O'Neil), Wade Grey (Richard T. Jones), Nyla Harper (Mekia Cox) en Wesley Evers (Shawn Ashmore).

Daarnaast zullen Aaron Thorsen (Tru Valentino) en Celina Juarez (Lisseth Chavez) ook weer terugkeren. Jenna Dewan, die Bailey Nune speelt, zal ook terugkeren, maar waarschijnlijk pas later in het seizoen vanwege haar zwangerschap.

Ook zijn er twee nieuwe acteurs die zich bij de cast voegen. Deric Augustine (bekend van All American) gaat de rol van een van de nieuwkomers bij de LAPD Miles vertolken. De tweede is Patrick Keleher. Hij gaat zijn tv-debuut maken in de rol een andere nieuwe politie agent genaamd Seth.

 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Rookie Seizoen 7 Trailer

Helaas is er nog geen trailer beschikbaar van het nieuwe seizoen, als deze wordt uitgebracht vind je ‘m hier. Tot die tijd kijk je de trailer van het zesde seizoen.

Waar gaat The Rookie over?

The Rookie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van William 'Bill' Norcross, die in 2015 als veertiger bij de politie van Los Angeles ging en daarmee de oudste rookie werd in de geschiedenis van de LAPD.

Volg de veertiger John Nolan, die na zijn scheiding besluit om zijn droom na te jagen en politieagent te worden. De serie laat zien hoe hij de gevaren en uitdagingen van zijn nieuwe carrière het hoofd biedt, relaties opbouwt met zijn collega's en zijn persoonlijke leven en werk in balans brengt.

The Rookie weet als geen ander adrenaline-pompende actie, diepgaand drama en een vleugje humor te combineren. De avonturen van John Nolan en zijn team houdt ons steeds op het puntje van onze stoel. Begin 2025 keert The Rookie terug en wij kunnen niet wachten om te zien wat ze nu weer te wachten staat!

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht