Overslaan en ga naar inhoud
The Rookie Seizoen 6

The Rookie Seizoen 6

Het zesde seizoen is nu te zien!

 

Goed nieuws voor fans van The Rookie! Op 13 maart is het zesde seizoen van de serie namelijk in première gegaan op de Nederlandse tv. Seizoen 6 was elke woensdag bij Net5 te zien. Heb je dit gemist? Dan volgt de streaming-première hopelijk later dit jaar. Benieuwd wat je kunt verwachten? Lees dan hieronder alles wat we tot nu toe over het nieuwste seizoen van The Rookie weten.

Wat we weten over The Rookie seizoen 6

Beleef The Rookie bij Ziggo

Laatste update: 1 juli 2024 

Op 17 april 2023 heeft ABC het zesde seizoen van The Rookie aangekondigd, dat vervolgens op 20 februari 2024 in premiere is gegaan op de Amerikaanse kanalen ABC en Hulu. In Nederland was dit seizoen vanaf 13 maart elke woensdagavond om 20.30 op Net5 te zien. Heb jij The Rookie seizoen 6 op Net5 gemist? Dan moet je even geduld hebben tot een van de Nederlandse streamingdiensten het nieuwe seizoen in zijn aanbod opneemt.

Er zullen weer een hoop bekende gezichten te zien zijn in seizoen 6, waaronder natuurlijk 'Rookie' John Nolan zelf (die inmiddels geen Rookie meer is). Daarnaast zijn bijvoorbeeld ook Lucy Chen, Nyla Harper en Wesley Evers van de partij. Het is nog wel de vraag of we Aaron Thorsen ook terug gaan zien, want het laatste beeld dat we van hem zagen, was dat hij in een coma lag na een schietpartij.

We gaan het plot van seizoen 6 natuurlijk niet verklappen, maar we kunnen je alvast vertellen dat het weer spannend gaat worden! Na de explosieve laatste aflevering van seizoen 5, is het bijvoorbeeld nog maar de vraag waarom de agenten aangevallen werden en of de aanvallen onderdeel uitmaakten van een groter plan.

Dat de mysterieuze bad-guy in de zwarte SUV er iets mee te maken heeft, dat staat in ieder geval wel vast. We zagen dit nieuwe personage, dat gespeeld wordt door Kristian Bruun, immers vertellen dat hij het bewapenen van Luke Moran 'money well spent' vond. De kans is daarom groot dat dit nog een staartje gaat krijgen in seizoen 6.

Meer weten? Bekijk dan snel de trailer hieronder!

Update: The Rookie Seizoen 7 is zojuist officieel bevestigd. 

 

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Rookie Seizoen 6 Trailer

Waar gaat The Rookie over?

In 'The Rookie' volg je John Nolan (gespeeld door Nathan Fillion) die, als gescheiden veertiger, onderaan de ladder begint bij de politie van Los Angeles (LAPD). Het idee voor de serie is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van William 'Bill' Norcross, die in 2015 als veertiger bij de LAPD ging en daarmee de oudste rookie ooit werd.

Naast John Nolan zijn andere bekende personages uit de serie o.a. Detective Angela Lopez (Alyssa Diaz), Sergeant Tim Bradford (Eric Winter) en Sergeant Wade Grey (Richard T. Jones). In seizoen 5 heeft Nolan bovendien een eigen rookie gekregen in de vorm van Celina Juarez (Lisseth Chavez).

Nolan en zijn collega's komen continu in gevaarlijke en onvoorspelbare situaties terecht, terwijl ze de straten van Los Angeles veilig proberen te houden.

Waar kijk je The Rookie?

Je kunt seizoen 1 t/m 4 van The Rookie bij Netflix kijken, terwijl Videoland op dit moment seizoen 1 t/m 5 aanbiedt. The Rookie seizoen 6 was sinds 13 maart elke woensdag op Net5 te zien. Hopelijk kunnen we het zesde seizoen binnenkort ook streamen bij Videoland. 

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht