Overslaan en ga naar inhoud
The Night Agent Seizoen 2

The Night Agent Seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

Ben jij fan van de serie The Night Agent? Dan hebben we goed nieuws voor je: de productie van het tweede seizoen is namelijk afgerond! Hoewel de Hollywood-staking voor wat vertraging zorgde, heeft Netflix laten weten dat we de nieuwe afleveringen ergens in 2024 kunnen streamen. Maar de exacte releasedatum blijft nog even geheim. Benieuwd naar wat we al wel weten over het nieuwe seizoen? Dat lees je hieronder.

Wat we weten over The Night Agent Seizoen 2

Beleef The Night Agent op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 17 juni 2024

Aan het einde van The Night Agent seizoen 1 leek alles goed te komen voor Peter. Hij kreeg een promotie omdat hij een terroristisch complot binnen het Witte Huis wist te ontrafelen en daarbij het leven van president Michelle Travers redde. In zijn nieuwe baan gaat hij zaken onderzoeken waar de traditionele inlichtingendiensten niet uitkomen. In de slotscène zien we Peter in het vliegtuig op weg naar zijn eerste missie als Night Agent.

Het eerste seizoen was gebaseerd op een boek met dezelfde naam, maar daar is nooit een vervolg op geschreven. De serie gaat dus verder zonder bronmateriaal. Daarnaast houdt Netflix het extra spannend door niets vrij te geven over het plot. Zo goed als zeker is wel dat we in het tweede seizoen nog meer avonturen van Peter als Night Agent gaan zien, waarbij hij de nationale veiligheid probeert te beschermen.

Shawn Ryan, de maker van de serie, heeft ook aangekondigd dat het tweede seizoen zich niet meer in Washington D.C. afspeelt, maar op nieuwe locaties. Met een groter budget kan er worden gefilmd op indrukwekkende plekken zoals New York City en Thailand en worden ook de nodige nieuwe personages geïntroduceerd.

Al met al proberen de makers duidelijk om de hoge verwachtingen na het eerste succes van de serie te overtreffen. Dat de nieuwe afleveringen weer super spannend worden, staat in ieder geval buiten kijf.

De cast van The Night Agent Seizoen 2

In het nieuwe seizoen van The Night Agent zien we zeker Peter Sutherland terug, gespeeld door Gabriel Basso. Daarnaast is Rose Larkin, gespeeld door Luciane Buchanan, ook weer van de partij.

We maken ook kennis met nieuwe gezichten, zoals Brittany Snow (bekend uit Pitch Perfect) als Alice, de partner en mentor van Peter tijdens zijn eerste opdracht bij Night Action, het spionageprogramma binnen de FBI. Ook Teddy Sears (Masters of Sex) speelt een rol als Warren, een belangrijke inlichtingenofficier die het onderwerp wordt van een onderzoek van Night Action. Amanda Warren vertolkt de rol van Catherine, een ervaren veteraan die verschillende Night Agents traint en begeleidt.

Daarnaast sluiten er nog meer personages bij de cast aan voor het tweede seizoen, waaronder: Arienne Mandi (bekend van Tatami), Louis Herthum (Westworld), Berto Colon (Orange Is the New Black), Michael Malarkey (The Vampire Diaries), Keon Alexander (The Expanse), Navid Negahban (Homeland) en Rob Heaps (Imposters).

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Night Agent Seizoen 2 Trailer

Helaas is er nog geen trailer van het nieuwe seizoen beschikbaar. Zodra deze beschikbaar is, vind je hem hier. Tot die tijd kun je hieronder de trailer van seizoen 1 van The Night Agent bekijken.

Waar gaat The Night Agent over?

De spannende, fictieve actieserie 'The Night Agent' is gebaseerd op het gelijknamige boek van Matthew Quirk. Het verhaal draait om Peter Sutherland, een FBI-agent die in de kelder van het Witte Huis werkt. Daar bemant hij een noodtelefoon die zelden overgaat, tenzij er een nationale crisis is.

Maar dan, op een nacht, gebeurt het toch. Een jonge vrouw, Rose, belt in paniek naar de noodlijn en vraagt om hulp. Het telefoontje leidt Peter naar een gevaarlijke samenzwering, waar een prominente medewerker van het Witte Huis wel heel dicht bij betrokken is.

Kan Peter de nationale veiligheid waarborgen? En weten hij en Rose uit de handen te blijven van de huurmoordenaars die er alles aan doen om hen uit te schakelen?

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht