Overslaan en ga naar inhoud
The Gentlemen

The Gentlemen

Serie 2024 • 1 seizoen • IMDb-score: 8,4

 

The Gentlemen is een nieuwe Netflix-serie die voortborduurt op de succesvolle gelijknamige film uit 2019. De serie begint als Eddie Halstead plots het landgoed erft van zijn vader. Alleen blijkt dit niet zonder problemen te zijn… Hij ontdekt namelijk een wietplantage op zijn landgoed en de eigenaren willen niet weg. Hieronder lees je alles over deze populaire serie.

Alles over de serie The Gentlemen

Beleef The Gentlemen op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 15 maart 2024

In de hoofdrol: o.a. Theo James, Kaya Scodelario en Daniel Ings  
Bedenker: Guy Ritchie    
Genre: actie, comedy en misdaad

The Gentlemen trailer

Het verhaal van The Gentlemen

In 2019 bracht Guy Ritchie een spraakmakende komische actiefilm uit met als titel 'The Gentlemen'. Vijf jaar later worden we als kijker in dezelfde spannende wereld meegenomen, maar dan in een gelijknamige serie, die een andere verhaallijn volgt.

Eddie keert na een militaire missie in Turkije terug naar zijn familie, omdat zijn vader op sterven ligt. Als zijn vader overlijdt, erft hij, tegen de verwachtingen in, het adellijke familielandgoed. Zijn jaloerse oudere broer is alleen niet het enige probleem wat er bij de erfenis komt kijken. Iemand is namelijk een wietplantage op het landgoed gestart en heeft geen enkele intentie om te vertrekken…

Eddie staat voor een groot dilemma: gaat hij proberen om er op eigen kracht vanaf te komen of gaat hij samenwerken met de vastberaden zakenvrouw Susie, die de eigenaresse van de wietplantage is. En of dat nog niet alles is, is er ook nog eens iemand die het landgoed maar al te graag wil overnemen…

Eddie raakt verstrikt in de duistere onderwereld. Kan hij zijn zaken op orde krijgen? En lukt het hem om zijn huis en toekomst te beschermen tegen de gevaren uit de criminele wereld die hem omringt?

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

The Gentlemen seizoenen

Seizoen 1
Volg Eddie die verstrikt raakt in een duistere wereld, nadat hij erfgenaam is geworden van het familielandgoed. 

Seizoen 2
Er zijn nog geen plannen voor een nieuw seizoen, hoewel de laatste aflevering deze mogelijkheid wel open laat. Mocht er groen licht komen, dan kan je die informatie hier terugvinden.

De cast van The Gentlemen

Als je The White Lotus hebt gezien, dan komt Eddie je vast bekend voor. Dat is namelijk acteur Theo James (Cameron in The White Lotus)! In The Gentlemen neemt hij de rol van Eddie Horniman op zich die de erfgenaam van het familielandgoed is. Zijn broer wordt gespeeld door Daniel Ings (I Hate Suzie). Eddie raakt verstrikt in de criminele wereld van Bobby Glass, gespeeld door Ray Winstone (Sexy Beast). Ook zien we Kaya Scodelario (The Maze Runner) als zakenvrouw Susie Glass terug.

Andere bekende acteurs in de cast zijn Joely Richardson (Lady Chatterley's Lover), Vinnie Jones (Lock, Stock Two Smoking Barrels), Giancarlo Esposito (Better Call Saul), Chanel Cresswell (This is England), Harry Goodwins (In His Hands: The Emergence) en Pearce Quigley (Detectorists).

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht