Overslaan en ga naar inhoud
Knokke Off Seizoen 2

Knokke Off Seizoen 2

Het tweede seizoen komt eraan!

 

Heb je de Vlaamse Netflix-serie Knokke Off ook in één keer uitgekeken? Dan hebben we goed nieuws, want de opnames voor Knokke Off seizoen 2 zijn begonnen! Wij kunnen niet wachten en hebben alles wat we tot nu toe weten voor je op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Wat we weten over Knokke Off seizoen 2

Beleef Knokke Off op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 6 juni 2024

In het eerste seizoen van Knokke Off leerden we de wereld kennen waarin de Belgische tieners Louise en Alex leven, of zoals Netflix het noemt: 'de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid'. De Nederlandse Daan belandt vervolgens ook in deze wereld, nadat hij met zijn moeder Melissa naar Knokke verhuist, waar zij op zoek gaat naar antwoorden over de verdwijning van zijn tante Claudia.

Uiteindelijk kwamen we erachter dat niet alleen Alex zijn meedogenloze vader, maar ook Alex zelf meer met de vermissing van Claudia te maken heeft. Wat tot de bloedstollende seizoensfinale leidde, waarin het zusje van Alex uiteindelijk hun vader neerschoot.

Het tweede seizoen van Knokke Off zal onder andere draaien om de zoektocht van Louise, Daan en Alex naar liefde en erkenning. We volgen hun driehoeksverhouding, waarbij het de vraag is of Louise voor de bescheiden Daan kiest, de extravagante Alex of misschien toch voor zichzelf.

Daarnaast ontdekken we of de jongeren kunnen ontsnappen aan de verknipte wereld van hun ouders. Of raken ze er juist dieper in verstrikt? Zijn er bijvoorbeeld nog meer geheimen te onthullen? En hoe vergaat het Melissa, nu bekend is wat er met haar zus gebeurde? We gaan er allemaal achter komen in Knokke Off seizoen 2!

De cast van Knokke Off seizoen 2

In het tweede seizoen van Knokke Off zullen we een aantal personages uit het eerste seizoen terug gaan zien, zoals Louise (gespeeld door Pommelien Thijs) en Alexandre, ook wel Alex genoemd (Willem de Schryver). Ook Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver) zijn weer van de partij.

Daarnaast zullen we ook nieuwe personages leren kennen. Maar wie dit zijn, dat blijft nog even een verrassing.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Knokke Off Seizoen 2 Trailer

Er is nog geen trailer van het nieuwe seizoen te zien. Zodra deze beschikbaar is vind je het hier! Tot die tijd kun je hieronder alvast de trailer van het eerste seizoen bekijken.

Waar gaat Knokke Off over?

In de serie 'Knokke Off' volg je het leven van een aantal rijkeluiskinderen en één niet-zo-rijkeluiskind. Ze brengen een zorgeloze zomer door in de chique Belgische kustplaats Knokke. Maar dit mooie, onbezorgde leventje heeft ook zo zijn uitdagingen.

Zoals ouders die veel van hen verwachten, liefdesperikelen en mentale problemen. Gaandeweg leren ze niet alleen dat het leven niet altijd even makkelijk is, maar komen ze er ook achter dat hun families verontrustende geheimen koesteren, die verder gaan dan je je kunt voorstellen.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht