Overslaan en ga naar inhoud
Ginny & Georgia seizoen 3

Ginny & Georgia seizoen 3

Het derde seizoen komt eraan!

 

Heb je seizoen 2 van de hitserie Ginny & Georgia in één ruk uitgekeken, smachtend naar meer? Dan hebben we goed nieuws! Ginny & Georgie seizoen 3 is namelijk bevestigd. En dat is niet alles, Netflix heeft zelfs al aangekondigd dat er een vierde seizoen komt. Wanneer we van dit nieuwe seizoen kunnen genieten, is helaas nog niet bekend. Benieuwd wat je ervan kunt verwachten? Lees dan snel verder!

Wat we weten over Ginny & Georgia seizoen 3

Beleef Ginny & Georgia op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 21 juni 2024

Het stormachtige leven van de flamboyante Georgia en haar dochter Ginny houdt ons al twee seizoenen bezig. Georgia is al jaren op zoek naar een gelukkig en veilig bestaan, voor zichzelf en haar kinderen. In de laatste aflevering van seizoen 2 leek dit eindelijk binnen handbereik. Haar droom van een perfecte bruiloft, met de succesvolle burgemeester Paul, leek uit te komen. Hij accepteerde haar met al haar gebreken en moeilijke verleden.

Maar de droom viel in duigen: Georgia werd op haar eigen bruiloft gearresteerd voor moord. Dit schokkende moment markeert het begin van een nieuw tijdperk in de serie, waarin de weg wordt vrijgemaakt voor het spannende derde seizoen. In seizoen 3 staat de toekomst van Georgia centraal. Zal het Ginny, Paul en de anderen lukken om haar onschuld te bewijzen? Een makkelijke klus zal het niet worden, want Georgia heeft de moord daadwerkelijk gepleegd.

En als Georgia schuldig wordt bevonden en achter de tralies belandt, wie zal er dan voor haar kinderen, Ginny en Austin zorgen? Wordt het Zion, de vader van Ginny, of wordt het Gill, de vader van Austin, of misschien toch stiefvader Paul? Over de mannen in Georgia’s leven gesproken… Is het dan echt klaar met de onbeantwoorde liefde van Joe, nu ze getrouwd is met Paul? En wat staat er op liefdesgebied te gebeuren tussen Ginny en Marcus? Is hun relatie voorgoed voorbij?

"Het belooft een wilde rit te worden, vol nieuwe hindernissen, relaties en uitdagingen" vertelde Sarah Lampert (bedenkster van de serie) in een interview met Tudum. "We gaan Ginny en Georgia op een compleet nieuwe manier zien. De plannen liggen klaar en er zijn talloze ideeën over hoe het seizoen eruit gaat zien, maar één ding is zeker: alles is nog mogelijk."

Dat belooft dus veel goeds!

De cast van Ginny & Georgia seizoen 3

Natuurlijk zien we Georgia Miller (gespeeld door Brianne Howey) en Ginny Miller (gespeeld door Antonia Gentry) terug in het nieuwe seizoen. Ook Paul (Scott Porter), Zion (Nathan Mitchell) en de onbeantwoorde liefde Joe (Raymond Ablack) zijn weer van de partij. Het lijkt er op dit moment op dat een groot deel van de originele cast terug zal keren voor seizoen 3.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

Ginny & Georgia seizoen 3 Trailer

Helaas is er nog geen trailer van het nieuwe seizoen beschikbaar. Zodra deze er is, vind je ‘m hier. Tot die tijd bekijk je de trailer van Ginny & Georgia seizoen 2 hieronder.

Waar gaat Ginny & Georgia over?

'Ginny & Georgia' is een Amerikaanse comedy-dramaserie die het chaotische leven volgt van de jonge, charmante moeder Georgia, haar tienerdochter Ginny en haar zoontje Austin.

Na jaren van rondzwerven besluiten ze zich te vestigen in het mooie stadje Wellsbury in New England. Daar is Georgia vastbesloten om haar gezin een normaal leven te geven, iets wat ze zelf nooit heeft gehad. Maar Georgia's verleden lijkt haar sneller in te halen dan ze had verwacht. Kunnen ze samen een frisse start maken, of is het daarvoor al te laat?

De serie behandelt herkenbare problemen van tieners en volwassenen. Ginny worstelt vooral met zichzelf, problemen op school, de impact van social media en de verwachtingen vanuit haar omgeving. Ondertussen probeert Georgia alles onder controle te houden en te verbergen dat het haar ook af en toe te veel wordt. Duik in het meeslepende leven van Ginny & Georgia en leef mee tijdens hun zoektocht naar zichzelf, elkaar en het perfecte thuis.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht