Overslaan en ga naar inhoud
From Seizoen 3

From Seizoen 3

Het derde seizoen komt eraan!

 

From is nog maar net op Netflix verschenen en is meteen een hitserie! Vanaf het allereerste moment houdt deze angstaanjagende serie je op het puntje van je stoel. En we hebben goed nieuws, want de komst van het derde seizoen staat voor aankomende herfst op de planning! Benieuwd wat dit nieuwe seizoen voor je in petto heeft? Ontdek het hieronder.

Wat we weten over From seizoen 3

Beleef From op Netflix bij Ziggo

Laatste update: 6 juni 2024

Aan het einde van het tweede seizoen zagen we dat Tabitha uit de mysterieuze vuurtoren werd geduwd. Drie dagen later werd ze wakker in een ziekenhuis in de gewone wereld. Het lijkt erop dat ze het dorpje is ontvlucht, maar wat er zich precies heeft afgespeeld na haar val is nog onduidelijk.

Hoofdrolspeler Harold Perrineau (sheriff Boyd Stevens in de serie) heeft onlangs bevestigd dat er hard wordt gewerkt aan een derde seizoen. Maar waar het nieuwe seizoen precies over zal gaan, dat is nog niet bekendgemaakt.

Wél laat de 30 seconden durende teaser zien dat er onrust binnen het dorpje ontstaat wanneer Boyd gevangen wordt genomen. Gedwongen moet hij toekijken hoe iemand voor zijn ogen gemarteld wordt. Ook zien we een lichaam in een kruiwagen, maar de identiteit van het lijk wordt niet onthuld.

Waarschijnlijk zal ook Tabitha’s ‘ontsnapping’ een belangrijke verhaallijn binnen het derde seizoen zijn. Want weet haar familie wel wat er is gebeurd en worden ze ooit weer herenigd? En gaat iemand haar überhaupt geloven als ze vertelt over de nachtmerrie waarin ze heeft vastgezeten?

We zullen nog even geduld moeten hebben voordat we de antwoorden krijgen in het nieuwe seizoen van From.

De cast van From seizoen 3

Over de cast van het derde seizoen is nog niets bekendgemaakt, maar we verwachten in ieder geval Tabitha (gespeeld door Catalina Sandino Moreno) terug te gaan zien. Daarnaast is de serie natuurlijk ook niet hetzelfde zonder Boyd Stevens (Harold Perrineau), de sheriff en burgemeester van het dorp. Tot slot is de kans groot dat ook Jim (Eion Bailey) weer van de partij zal zijn.

Wie we nog meer gaan zien, is vooralsnog onbekend.

Tekst gaat verder onder de afbeeldingen

Ook interessant:

From Seizoen 3 Trailer

Waar gaat From over?

De serie 'From' is een Amerikaanse sciencefiction-horror serie gemaakt door John Griffin. De serie vertelt het verhaal van een gezin dat strandt tijdens een roadtrip, in een angstaanjagend dorpje omgeven door bossen.

Ze willen hun reis zo snel mogelijk vervolgen en vragen hulp aan de inwoners, maar al snel merken ze dat er iets niet klopt. Hoe vaak ze het ook proberen, ze lijken niet weg te kunnen komen uit het dorpje. En alsof dat nog niet erg genoeg is, leven er mysterieuze, dodelijke wezens in het bos rondom het dorp.

Samen met de dorpsbewoners moet het gezin iedere nacht, wanneer de monsters op jacht gaan, zien te overleven.

Meer kijktips?
De Entertainment Gids

De beste tips voor films, series, programma's, sport, concerten en events voor jou.  

zenderoverzicht