Overslaan en ga naar inhoud

Iedereen digitaal

We willen dat iedereen zich thuis voelt in een wereld die steeds digitaler wordt. Of je nu jong, volwassen of al wat ouder bent.

Samen naar beter | Iedereen digitaal

Online Masters is een programma van VodafoneZiggo in samenwerking met Netwerk Mediawijsheid

Voor leerlingen

Met Online Masters helpen we al meer dan een half miljoen leerlingen om vaardig, veilig en bewust online te gaan. Met verschillende lesmodules worden ze door experts wegwijs gemaakt in de digitale wereld. Zo maken ze bijvoorbeeld kennis met programmeren, Virtual Reality en bloggen. Benieuwd naar de lessen? En lijkt je dit ook iets voor de school van jouw kind, neefje of buurmeisje? Kijk dan op Online Masters.

Voor docenten

Geef je zelf les in groep 7 of 8, klas 1 of 2 of in het speciaal onderwijs? Speciaal voor jou hebben we Online Masters Class. In gratis webinars gegeven door een van onze Online Masters duik je de wereld in van een digitaal thema en bespreek je hoe je dit kan toepassen in je lesaanbod. Check welke webinars er op het programma staan en meld je aan.

Samen naar beter | Iedereen digitaal

Voor ouders

Ook thuis kan je met Online Masters @Home aan de slag. Met onze eerste video’s brengen we je up-to-date van twee belangrijke digitale thema’s: online gamen en de verrassende wereld van TikTok.

Ga het gesprek aan met je kind

Hoe kijken kinderen eigenlijk zelf naar hun digitale leefwereld én naar die van hun ouders? En wat weten ouder en kind eigenlijk van elkaar als het gaat om hun online bezigheden? Mediamatties ondersteunt ouders en kinderen in het gesprek over dit soort zaken. Pak je telefoon of iPad erbij, doe samen de test en ga het gesprek aan.

Online Masters Experience

Om kinderen al vroeg kennis te laten maken met technologie organiseren we samen met JINC de Online Masters Experience. Basisschoolleerlingen bezoeken deze dag onze VodafoneZiggo kantoren om met collega’s in gesprek te gaan over digitale skills, zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld kabelstrippen en om te leren hoe bewust en veilig om te gaan met technologie.

Samen naar beter | Iedereen digitaal

Welkom Online voor ouderen

We kunnen bijna niet meer zonder tablet, laptop of smartphone, maar dit is niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Met Welkom Online helpen we ouderen online vaardiger te worden en verbonden te blijven met de mensen om hen heen.