Overslaan en ga naar inhoud

Samen maken we de wereld mooier

Jezelf ontwikkelen en genieten van de mogelijkheden van de technologie van vandaag. Dat gunnen we iedereen. Daarom maken we de wereld elke dag een beetje mooier met verschillende initiatieven.

Samen Naar Beter

Online Masters

Online Masters is een gratis lesprogramma voor het basis-,voortgezet en speciaal onderwijs dat kinderen helpt om vaardig, veilig en bewust online te gaan. 

Samen Naar Beter

Online Masters @Home

Voor ouders en verzorgers is er Online Masters @Home. Hiermee blijf je up-to-date over de digitale wereld en geven we tips om met je kind in gesprek gaan.

Samen Naar Beter

Welkom Online

Het lesprogramma Welkom Online helpt ouderen die weinig of geen ervaring met internet hebben om hun weg te vinden in de online wereld.

Alliantie Digitaal Samenleven

Iedereen in de digitale samenleving doet en telt mee. Samen met de Alliantie zetten wij onze krachten hiervoor in.

Zo dragen we ons steentje bij​

Ook wij werken continu aan het verbeteren van onze werkzaamheden en producten met slimme innovaties en nieuwe technieken. Zodat jij onbezorgd van onze diensten en producten kan genieten.

Klimaatneutraal

Duurzamer transport

Energiezuiniger

Gercycled materiaal

We denken ook aan jou​

Veilig tv kijken

Je wilt je kinderen alles laten ontdekken en ze toch ook een beetje beschermen. Zoals voor een bepaald tv-programma. Lees hier hoe je een kinderslot instelt of zenders vergrendelt op je mediabox.

Tv-kijken voor iedereen

Wist je dat je de tv-gids kan vergroten, het kleurcontrast kan aanpassen en je soms ondertiteling aan kan zetten? We maken je tv-ervaring graag zo makkelijk en comfortabel mogelijk voor je.