Overslaan en ga naar inhoud

Voor jou

We geven je graag wat extra’s. Denk bijvoorbeeld aan de gratis Ziggo GO app, die je vindt in Google Play en de App Store. Of Safe Online, gratis bij je abonnement van Ziggo. Gewoon, omdat je klant bent.

Overal online tv-kijken

Met Ziggo GO kijk je overal in Nederland online tv op je smartphone en tablet. Gewoon via wifi, 4G en 5G. Eén keer inloggen met je account voor Mijn Ziggo en gaan! Probeer het zelf en ervaar alle voordelen: ontdek Ziggo GO

Voor jou: veilig internetten

Met Safe Online ben je tijdens het internetten beschermd tegen virussen en spyware. Wel zo veilig. Safe Online beschermt één pc, laptop, tablet en/of smartphone en is helemaal gratis als je internet van Ziggo hebt. Je hoeft het alleen even te downloaden via Mijn Ziggo (Ga naar Producten > Internetbeveiliging).

Voor jou | Voor Klanten | Ziggo

Nog meer voor jou

Gewoon... omdat je klant bent is er nog meer! Mis nooit meer het begin van een programma met Ziggo Replay. Of neem eens een kijkje bij Club Ziggo. Er is altijd wel iets leuks te beleven in de Ziggo Dome.

Voor jou | Voor Klanten | Ziggo

Ziggo Replay

Te laat thuis voor je favoriete programma? Vergeten een opname in te stellen? Of schakel je net te laat in en heb je het begin van die mooie film gemist? Met Ziggo Replay start je eenvoudig weer bij het begin van je favoriete programma, ook als dat nog niet afgelopen is.Via de ingebouwde programmagids kijk je programma’s van afgelopen week heel gemakkelijk terug, zonder extra kosten.

Voor jou | Voor Klanten | Ziggo

Wifispots

Heb je Internet van Ziggo? Dan heb je met Wifispots ook buitenshuis op zo’n 2 miljoen plekken in Nederland toegang tot draadloos internet. Bijvoorbeeld bij vrienden of familie thuis, in het winkelcentrum of in de voetbalkantine.

Voor jou | Voor Klanten | Ziggo

Aanbiedingen

We verrassen onze klanten graag elke maand met heel veel voordeel en leuke extra’s. Van aanbiedingen op exclusieve zenders tot korting op gadgets en apparatuur.

Service van Ziggo

Ziggo levert digitale televisie, internet en telefonie van perfecte kwaliteit. En mocht het toch eens gebeuren dat een dienst niet werkt zoals je verwacht, dan zorgen we er samen voor dat je snel weer zorgeloos kunt televisiekijken, internetten of bellen.

Voor jou | Voor Klanten | Ziggo

Combineer Internet van Ziggo met Vodafone en krijg volop extra voordelen

Heb je op hetzelfde adres en/of KvK-nummer Ziggo Internet, Digitale TV én een Vodafone abonnement, dan krijg je gratis extra voordelen.

 Tot € 5,- korting per maand bij Vodafone
 Een tv-pakket naar keuze t.w.v. max € 14,95 per maand
 Dubbele data bij Vodafone
 Het Safe Online XL-pakket t.w.v. € 6,95 per maand

De eerste 6 maanden voor 49,50 per maand